Що нового?

Набір учасників Express до себе. Тариф Стандарт (Марія Шишкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2043 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 101.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я - за швидкі трансформації і застосовую найефективніші інструменти — медитативну терапію і роботу з підсвідомістю. Це м'який процес вивільнення не прожитих, затиснутих почуттів і емоцій, зміни деструктивного мислення і зцілення травмуючих ситуацій минулого.

Змінивши свої обмежувальні переконання та працюючи над ситуаціями, де ці переконання були набуті, ми повертаємо енергію нашої уваги до нашого сьогодення — тут і зараз. Підсвідомості більше немає необхідності тримати ці "віконця програм" відкритими і оперативна пам'ять нашого мозку – суперкомп'ютера перестає туди йти.

Вивільняється енергія і налагоджуються всі сфери життя – відразу з'являються сили і бажання ще більше займатися собою, своїм здоров'ям, красою, творчістю, здійснити давно задумане. Ви відкриєте для себе абсолютно нову якість життя, наповнене легкістю, радістю і задоволенням.

Метод заснований на науково доведених знаннях про мозок, роботі нашого мислення, трансперсональної психології, когнітивно-поведінкової терапії, НЛП і психоаналізі.

Пропрацювавши, розібравши і зціливши причини небажаних станів, ви відкриєте для себе абсолютно нову якість життя, наповнене легкістю, радістю і задоволенням.
Мій метод працює:
  • швидко і ефективно
  • через підсвідомість, обходячи пастки розуму
  • З причиною, джерелом проблеми, а не наслідком
як влаштований курс EXPRESS до себе:
За 6 тижнів ми опрацюємо ваші запити, змінимо обмежують переконання і виберемо нові дії і мислення, впустимо нові можливості в усі сфери життя. Попрацюємо з травмами, страхами і обмеженнями, повернемо легкість і задоволення в повсякденне життя. Повернемо собі почуття цінності себе і дозволу бути собою.
Завдання учасників потоку-зробити опрацювання за допомогою 20 + терапевтичних медитацій, в ідеалі – не по одному разу.
  • цінність себе
опрацювання фундаментального аспекту – цінності себе. 3-х годинний практичний онлайн семінар з двома медитаціями.
  • провина і сором
ми дізнаємося звідки беруться ці неприродні нашій природі почуття. Розберемо тему маніпуляцій і підсвідомого впливу. Попрацюємо над переконаннями про такі поняття як: "потрібен", "повинен" і "зобов'язаний".
  • особисті межі, образи, жалю і прощення
ми дізнаємося і виявимо, де наші особисті кордони були порушені і відновимо їх цілісність, для того щоб в повсякденному житті відновити внутрішній баланс між хочу, не хочу, треба і своїми і чужими бажаннями. Звільнимося від образ і навчимося прощати легко.
  • Я і світ, моє місце в світі, тема відповідальності
як виявити маніпуляторів і маніпуляції.
Виявимо своє справжнє місце і повернемо собі відповідальність за свої цілі, бажання і дії. Побачимо, що відповідальність дає великий ресурс. Опрацює тему маніпуляцій-дуже важливий аспект у відносинах з усіма людьми.
  • почуття гідності та впевненості в собі, синдром самозванця
знайдемо причини почуття "я не гідний" і розберемо, як прокачати навик впевненості в собі. Познайомимося і подружимося зі своїм "самозванцем".
  • справжні бажання і перешкоди на шляху до них, тема щедрості
навчимося розрізняти свої бажання від чужих. Я передам інструмент, який допоможе опрацювати обмеження на шляху до будь-якого свого бажання. Ми повернемо собі справжнє почуття щедрості і достатку, навчимося маніфестувати і правильно загадувати бажання.
Результати курсу EXPRESS до себе:
Ваш запит може бути з будь-якої сфери життя:
Відносини, реалізація і прояв, добробут, здоров'я, оточення, духовна еволюція — будь-яка тема або кілька тим, де ви "застрягли", не бачите виходу і не розумієте як змінити ситуацію.

Ми-цілісна система і всі наші сфери життя взаємопов'язані. Змінюючи одне-змінюється і інше. Почавши навіть невеликі кроки до змін, запуститися красивий процес трансформації в якому загальне поле потоку буде для вас опорою і натхненням.
Які знання та навички ви отримаєте:
  1. Теорія та практика зміни обмежувальних переконань. Розберемося як наше мислення змінює нашу реальність.
  2. зцілення травмуючих і важких подій в житті, відпустимо все старе.
  3. навчимося роботі зі своєю підсвідомістю і посилимо стан "тут і зараз".
  4. прокачаємо увагу і емоційний інтелект
  5. змінимо обмежуючі переконання і виберемо нові дії і мислення
Все, що є в нашому житті — результат наших свідомих або підсвідомих бажань. І хороша новина в тому, що у нас є все, щоб змінити своє життя усвідомлено.
Результати після курсу:
  • впустіть нові можливості в усі сфери життя
  • повернете легкість і задоволення в повсякденне життя
  • повернете собі почуття цінності себе і дозволу бути собою
  • освоїте універсальний інструмент для вирішення будь-яких завдань у всіх сферах життя без сторонньої допомоги
  • ви зможете зняти цілий пласт несвідомих обмежень і спотворень, які зараз впливають нам багато процесів в житті не дозволяючи повноцінно проявлятися духу.
продажник:

https://privatelink.de/?https://livesystem.ru/express?utm_source=instamariashi&utm_medium=taplink&utm_content=lpexpress

Угорі