Що нового?

Придбаний Езотерична Гомеопатія (Андрій Дуйко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
в даному семінарі для вас будуть розкриті наступні теми:
1. Неймовірно найпотужніша система лікування своїх захворювань і негативних психо-емоційних станів за допомогою методу езотерична Гомеопатія.
2.Лікування внутрішніх захворювань і збільшення свого енергетичного потенціалу за допомогою методу езотерична Гомеопатична таблетка
3.Розуміння процесу старіння, злиття методу математика Козирєва і езотерики. Метод дозволяє людині збільшити внутрішню енергію і позбутися від старіння. Езотеричний метод дозволяє припинити процес старіння-метод Козирєва!
4.Дихальний метод: Вакум Гермеса, як здобуття енергетичної потужності і фізичного здоров'я.
5.Вайшешика-давня ведична система лікування людини через призму філософії Вайшешиків. Лікування енергетичного тіла, енергоструктури
6.Сакральна Архітектура-відновлення хребта людини за допомогою дотику до голови пацієнта і вибудовування уявного енергетичного потоку
  1. Здоров'я людини і методи роботи з давньої ведичної системою Саман і енергією людини.
  2. Майстерклас АА Дуйко-Об'єднання магічного впливу на людину з додатковим введенням його в стан гіпнотичного трансу. Позбавлення від шкідливих звичок і заїкання в один прийом
  3. Підбір індивідуальної терапії та індивідуального харчування за допомогою підключення і прямої передачі. Рейки Дуйко АА,
  4. Ваджрасатвічні практики гармонізації енергетичного і фізичного тіла людини.
Лікування енергетичних каналів і енергоцентрів за допомогою методу — ваджрасатвіческое тантровое дихання.
11/всі методи, представлені на даному семінарі націлені на поглиблене пізнання свого фізичного і енергетичного тіла, на шляху до власного здоров'я, довголіття і духовного зростання людини.

Угорі