Що нового?

Придбаний [FAQ Marketing] створення продають лендінгів (Антон Михайлов, Роман Шарафутдінов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навчися робити продають сайти з конверсією до 45%, які приносять заявки, клієнтів і продажу без знання програмування, дизайну і копірайтингу

Для кого цей інтенсив? якщо ви хоч раз задавали собі наступні питання, значить, цей курс буде тобі виразно корисний
  • що таке landing page (лендінг)?
  • Як визначити, чи потрібен мені лендінг чи інший вид сайту?
  • Які елементи повинні бути на сайті?
  • Якої довжини вибрати лендінг для мого бізнесу? (короткий, середній, довгий).
  • Як розмістити сайт на своєму домені?
  • Які товари/послуги/події підходять для продажу через лендінг?
  • Чи можна самостійно зробити якісний лендінг, щоб не переплачувати програмісту і дизайнеру?
  • Як знайти платоспроможних клієнтів?
  • На кого налаштовуватися? Як правильно знайти свої аудиторії в таргеті?
  • Як створити посадкову сторінку, яка буде приносити Мені заявки, клієнтів і продажу?
  • Не знаю, що саме писати на лендінгу, щоб він продавав.
  • Який саме придумати заголовок?
  • Як підключити платіжну систему до лендінгу?
  • Як робити мульти-лендінги?
  • Яка додаткова інформація потрібна про компанію на сайті?
  • Які блоки збільшують довіру покупця?
  • Як помістити на сайт код ретаргетингу і Яндекс.Метрику?
  • Як підключити на сайт віджети соціальних мереж (учасники груп, коментарі з соц.мереж і т. д.)?
  • Як і де потім просувати мій сайт?
Я прописував програму курсу якраз з точки зору ваших запитів і нашої особистої стратегії створення продають лендінгів. Навчання побудовано на нашому особистому досвіді та досвіді наших колег у створенні посадочних сторінок. Створювати продають лендінги може навчитися будь-яка людина, яка вміє хоча б трохи користуватися комп'ютером. Для цього потрібно просто покроково слідувати тим крокам, яким ми вже не один десяток разів навчали наших клієнтів і друзів.
Блок 1. Вступна інформація.

★ Що таке Landing Page.
★ Чим відрізняється сайт від лендінга.
★ Що краще вибрати, сайт або лендінг.
★ Для яких Ніш підходить лендінг. Або чому компанії з мільярдними оборотами використовують лендінги, а ви ще ні.

В результаті:
В результаті ви зрозумієте, що таке Landing Page, і навіщо вам потрібна саме ця структура для вашого просування.

Блок 2. Структура вашого сайту, що продає.

★ 10 найважливіших складових вашого сайту, що продає.
★ Шаблон продає сайту. Ми покажемо вам, що в якому порядку потрібно розташувати елементи на сайті, щоб він продавав.
★ Як оформити перший екран, щоб люди залишалися на сайті і продовжували Читати далі.

В результаті:
В результаті ви розберетеся в структурі продають посадочних сторінок, зрозумієте, що в якому порядку розташовувати і де що писати.

Блок 3. Структура Platforma LP і створення першого сайту на ній.

★ Внутрішній устрій платформи.
★ Як грамотно впорядкувати роботу всередині платформи.
★ Установка додаткових розширень в ваш браузер для спрощення роботи з платформою.
★ Створюємо наш перший лендінг"з нуля".
★ Покроково копіюємо успішний приклад нашого лендінга. Я показую, ви повторюєте.
★ Адаптуємо сайт під мобільні пристрої .

В результаті:
В результаті ви створите лендінг за нашими шаблонами і розберетеся зі структурою роботи і створення сайтів на платформі ЛП.

Блок 4. Технічний.. так-так, ті самі технічні (і головне - прості) моменти, які допоможуть вам відстежувати ефективність ваших сайтів.

★ 10 важливих технічних налаштувань, які потрібно додати на сайт перед його запуском.
★ Установка Яндекс . Метрики і Гугл.Аналітики для відстеження поведінки потенційних клієнтів на сайті.
★ Інтеграція з e-mail розсилками.
★ Пам'ятайте ті моменти, коли ви заходили на чийсь сайт і потім бачили постійно переслідує вас рекламу в ВКонтакте і Фейсбуці? Ми навчимо вас, як робити те ж саме з вашими клієнтами. "По-науковому "це називається"ретаргетинг". Ви дізнаєтеся, як за 5 хвилин можна підключити ретаргетинг на ваш сайт, збирати ваших клієнтів в окремий список і показувати їм свою рекламу, щоб вони купували у вас ще і ще.
★ Додавання на сайт форм оплати.
★ Підключення на сайт свого домену/піддомена.

В результаті:
В результаті ви навчитеся легко налаштовувати найважливіші технічні моменти у вашому лендінгу.

ВІП Блок. Фішки збільшення конверсії на сайті.

★ Як швидко оптимізувати сайт під мобільні пристрої.
★ Мульти-лендінги. Як налаштовувати шапку сайту під різні аватари, щоб в рази знизити вартість заявки на сайті.
★ Приклади наших рекламних кампаній з використанням мультілендінгов, які принесли нам більше 1.000.000 рублів чистого прибутку.
★ Аналіз результатів ваших рекламних кампаній . Як зрозуміти, на якому етапі клієнти "зливаються", доопрацювати "вузькі місця" і створити "кеш-машину", коли ви точно знаєте, скільки грошей потрібно вкладати в рекламу, щоб заробити потрібну вам суму.
★ Відповіді на ваші приватні питання.

БОНУС!
45 прикладів (у форматі скрін-шотів) продають сайтів (лендінгів).

У підсумку ви отримуєте:

★ Навик швидкого створення продають лендінгів для своїх проектів (що економить вам серйозну суму грошей на оплату програміста).
★ Можливість заробляти гроші, створюючи сайти для тих, хто не хоче сам розбиратися навіть з цією платформою і кому простіше заплатити фахівцеві (таких досить багато).

Угорі