Fashion ПОРТРЕТ у стилі скетч
Аnastasia Halych
Привіт! Я Анастасія Галич - ілюстраторка і викладачка з досвідом навчання дітей і дорослих більше 7 років. Викладала офлайн і онлайн у арт-студіях міста Харкова. За останні 2 роки провела близько 1500 годин індивідуальних уроків з учнями від 5 до 60 років. В незалежності від віку мої учні досягають результатів вже з перших занять.
• На інтенсиві ми покроково намалюємо ефектний фешн скетч у Procreate/ Infinite Painter.!
• Ви розберетеся з нюансами побудови, пропорціями, стилізацією, деталізацією, штриховкою та світло-тінню за допомогою корисних тренувальних завдань на прокачку базових художніх навичок.
• отримаєте набори пензликів для додатків
• а також зворотній звʼязок від мене
ІНТЕНСИВ підійде:
Доступ до матеріалів інтенсиву 6 місяців!
Навчальні матеріали будуть на онлайн платформі
KWIGA, комунікація у телеграм каналі. Уроки можна буде дивитися у будь який час в записі.
Оплата на ФОП.
Цена: 4 100 грн ~97.10 usd
Уроков: 25
Язык: Украинский
Аnastasia Halych
Привіт! Я Анастасія Галич - ілюстраторка і викладачка з досвідом навчання дітей і дорослих більше 7 років. Викладала офлайн і онлайн у арт-студіях міста Харкова. За останні 2 роки провела близько 1500 годин індивідуальних уроків з учнями від 5 до 60 років. В незалежності від віку мої учні досягають результатів вже з перших занять.
• На інтенсиві ми покроково намалюємо ефектний фешн скетч у Procreate/ Infinite Painter.!
• Ви розберетеся з нюансами побудови, пропорціями, стилізацією, деталізацією, штриховкою та світло-тінню за допомогою корисних тренувальних завдань на прокачку базових художніх навичок.
• отримаєте набори пензликів для додатків
• а також зворотній звʼязок від мене
ІНТЕНСИВ підійде:
- дітям від 10 років, якщо вони люблять малювати дівчат
- дорослим, які ніколи не малювали, але завжди хотіли навчитися малювати людей У новачкам, які не можуть побороти пропорції
- людини
- ілюстраторам, які постійно прокачують свої скілли і люблять підглядати за творчими фішками
- колег
Доступ до матеріалів інтенсиву 6 місяців!
Навчальні матеріали будуть на онлайн платформі
KWIGA, комунікація у телеграм каналі. Уроки можна буде дивитися у будь який час в записі.
Оплата на ФОП.
Цена: 4 100 грн ~97.10 usd
Уроков: 25
Язык: Украинский
https://arthalych.online/courses/fashiom-portret-u-stili-sketch https://arthalych.online/o/hcnkUBIIkch8