Переглянути вкладення 51664
це професійний курс, розроблений на основі курсу Fashion Draping 2.
Це другий ступінь освоєння методу наколки.
Я докладно пояснюю і показую методи і принципи створення спідниць методом наколки від самого початку до кінцевого результату.
І наочно показую, як без креслень і обчислень створити серію спідниць різних фасонів і силуетів з ідеальною посадкою.
В ході цього курсу докладно розглядаються всі тонкощі створення виробів, а також основні правила і принципи методу наколки.
Метод Наколки-це спосіб створення моделей одягу безпосередньо на манекені або фігурі людини за допомогою макетної тканини і шпильок. Це система, яка не вимагає володіння конструкторськими навичками і застосування математичних формул.
Метод наколки дозволяє наочно відтворити задуману модель, її пропорції, обсяг, крій, баланс і співвідношення окремих її частин. Виріб може наколюватися на манекен, грунтуючись на ескізі, або ж дизайнер може застосувати свою фантазію і наколоти макетну тканину так, як він бачить майбутній виріб.
Для кого цей курс?
- ви цікавитеся створенням одягу і бажаєте придбати знання і навички макетування.
- ви займаєтеся індивідуальним пошиттям і хочете підвищити свій професійний рівень.
- ви проходите навчання в інституті дизайну одягу і хочете отримати додаткові знання.
- ви новачок і не знаєте з чого почати - цей метод неймовірно простий і ідеально підходить тим, хто тільки робить перші кроки.
- розглянемо які інструменти і матеріали потрібні для методу наколки.
- навчимося правильно готувати манекен до роботи.
- дізнаємося як правильно підготувати макетну тканину.
- дізнаємося що таке блокування тканини і для чого вона потрібна.
- вивчимо основні принципи і правила методу наколки.
- дізнаємося що таке осноровка вироби і як її правильно зробити.
- розглянемо два способи перекладу лекала на папір.
- дізнаємося як оцінювати видіння на правильність посадки і баланс.
- навчимося правильно робити примірку вироби.
навіщо дизайнеру вивчати цей курс?- опануєте сучасний метод створення одягу, який допоможе вам досягти нового рівня майстерності у створенні одягу
- Без складних креслень і обчислень ви зможете створити серію спідниць з ідеальною посадкою.
- оволодієте основними знаннями і навичками методу наколки, які зможете застосовувати для інших проектів.
Мене звуть Світлана Черемних.я дизайнер одягу, член Спілки дизайнерів Росії, викладач і засновник проекту Fashion Workshop.
Я закінчила коледж " Insearch "в Сіднеї, Канадський коледж" La Salle "і британський університет" Middlesex " за спеціальністю дизайн одягу.
В даний час я викладаю Дизайн одягу в університеті Raffles Academy в Пекіні і випускаю свою лінію одягу. За час роботи в сфері дизайну одягу Я напрацювала велику кількість професійних методик, якими я із задоволенням поділюся з вами, а також розкрию безліч секретів майстерності і власних напрацювань.https://privatelink.de/?https://fashionworkshop.ru/skirts2