Що нового?

Придбаний [Fashionacademy] Шити легко (Гульнара Вахітова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 24
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 55.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Що підштовхнуло на створення курсу

Одного разу я дала завдання одній моїй 22 річної учениці пришити тасьму на футболку швом "в перед голкою". Через годину я підійшла до неї, вона зуміла всунути нитку в голку і чекала мене показати цей шов, так як вона ніколи в житті не тримала в руках голку з ниткою. Зараз я не дивуюся цьому, так як моя 15 річна дочка, вишила всього 20-30 хрестиків за її життя. Зараз в школах немає уроків праці, де всі дівчатка вчилися і вміли шити.

Дуже шкода! Тому що шити - це зовсім не складно. Особливо базові речі для себе. Вміючи шити всього лише один шов з однією лапкою на найстарішій машинці, ви можете шити розкішний одяг з натуральних і незвичайних тканин для себе і економити!

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ КУРС

Цей курс для абсолютних новачків. Для тих, хто тільки мріє почати шити, як моя дочка.
Для Моєї і може бути вашої мами, яка трохи шиє, але в основному Фартухи і прихватки для кухні і хоче навчиться шити одяг.
Це курс для молодих бабусь, хто вийшов на пенсію і у кого з'явився час шити для онуків, дочок або собі!
Це для тих, хто вже вміє трохи шити, але користується тільки однією лапкою для машинки і не вміє конструювати.
Цей курс для дизайнерів, хто збирається шити перші екземпляри своєї колекції і не знає як включати машинку.
Цей курс для тих, хто не боїться відразу шити з шиком і не побоїться разом зі мною по докладним відео-уроків шити собі пальто і штани.

ЩО ОТРИМУЄМО В РЕЗУЛЬТАТІ

Пройшовши курс, ви все-таки купите або дістанете свою швейну машинку і почнете насолоджуватися шиттям!
Ви дізнаєтеся найрізноманітніші прийомчики і почнете шити рівно, навіть якщо ви в перший раз за машинкою.
Ви дізнаєтеся як правильно зшивати деталі, щоб ваші вироби виглядали класу люкс.
Мені подобається підходити до викладання глибоко.

Хоч цей курс для початківців, я покажу вам, що навіть початківець зможе зшити собі люксове пальто на підкладі і штани. А в подальших курсах ми зшиємо більш складні речі.

НАВІЩО ВМІТИ ШИТИ

⁃ Бренди все більше і більше економлять на натуральних тканинах. Практично не знайти 100 відсотковий шовк, бавовна, льон або шерсть. Але в магазинах тканин вони завжди є.

⁃ У магазинах тканин ви зможете знайти різноманітність принтів.

⁃ У спеціальних магазинах онлайн, можна замовити власний принт. Це може бути фото вашого вихованця або ваші ім'я та прізвище, а не Yves Saint Laurent.

⁃ Якщо ви зробите на себе ідеальне лекало, то ваші сукні будуть відмінно сидіти!

⁃ Ви можете шити собі одяг, яка підкреслює ваші достоїнства і приховує недоліки

⁃ Ви можете шити собі все те, що показується на подіумах, але не можете собі дозволити купити

⁃ Ви можете самі придумувати одяг і бути самі дизайнером!

⁃ Шиття багатьох заспокоює. Іноді шиття схоже на медитацію, якщо не підтискають терміни

⁃ Ви можете брати замовлення і заробляти на цьому гроші.

А шити собі-це велике щастя!

https://edu.fashionacademy.one/sewing

Останнє редагування модератором:
Угорі