Що нового?

Придбаний Фаст Фуд (Гордон Рамзі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 796 ГРН
Учасників: 0 з 136
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Забудьте про напівфабрикати і меню доставки готової їжі! Хто навчить вас готувати по-справжньому смачну і швидку їжу краще Гордона Рамзі, зірки британського телебачення, знаменитого шеф-кухаря, чиї Ресторани удостоєні 3-х зірок Мішлена? Черпаючи натхнення у своєму телешоу "F Word" ("Без купюр"), Гордон Рамзі включив в книгу" ФастФуд " більше 100 дивовижних рецептів.

Книга розділена на 15 невеликих глав; кожна складається з рецептів швидких закусок, супів, риби, м'яса, пасти, обідів на роботі, десертів і т.д. а слідом йдуть 15 чудових меню на кожен день і для особливих випадків. Більшість страв готується за 15 хвилин (і жодне довше півгодини), а на приготування всього меню знадобиться 30-45 хвилин.

коли минулого року я розгорнув свою кампанію на підтримку сімейних обідів і питав людей, чому вони не готують вдома, то найчастіше чув відмовку "немає часу". На жаль, готова їжа і напівфабрикати для багатьох з нас стали основою існування. Звичайно, дуже легко звинувачувати сучасний темп життя в неможливості харчуватися правильно, але насправді, щоб приготувати швидку, здорову і дуже смачну їжу самим, потрібно докласти зовсім небагато зусиль. І немає кращого способу зібрати разом всю сім'ю, ніж за спільно приготованим обідом.

Мета моєї кампанії на цей раз-зміна концепції швидкої їжі. Я доведу, що кожен може приготувати нескладний обід швидше, ніж йому привезуть замовлену піцу.

Перш за все, купуйте тільки свіжі продукти і готуйте їх максимально просто. Хороші продукти взагалі не вимагають складних методів приготування. Візьмемо, наприклад, полуницю з власного саду: в розпал сезону потрібно всього лише скропити її лимонним соком, щоб підкреслити природну солодкість і аромат. Те ж саме з хорошою свіжою рибою: до неї не потрібні хитромудрі соуси, досить пікантною заправки "вінегрет". Якщо ж говорити про м'ясо, то концепція "швидкої їжі" передбачає його приготування при високій температурі, так що ви повинні знати, які частини туші підходять для цього найкраще.

Також дуже важливо мати на кухні стратегічний запас продуктів, які не потребують особливих умов зберігання. Помідори у власному соку, запечені перці або Банкова квасоля виявляються просто незамінні, коли потрібно швидко приготувати вечерю в будній день. Навіть кілька простих продуктів в холодильнику і морозилці можуть істотно заощадити час. З пакету замороженого горошку, сметани і панчетти можна в лічені хвилини створити чудовий суп.

Отже, ця книга містить ідеї меню і поради, як краще розпланувати час приготування. Прості меню з двох страв підійдуть для робочих днів, тоді як меню з трьох страв — ідеальний варіант для прийому гостей. Повірте, я знаю, що означає Жити в божевільному ритмі! Але як би зайняті ви не були, будь ласка, ставитеся з належною увагою до того, що ви їсте.

Формат: PDF, DjVu

https://privatelink.de/?https://www.labirint.ru/books/180300/

Угорі