Що нового?

Придбаний Фатальна жінка (Вікторія Ісаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2019 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

вас чекають 8 цікавих уроків-вебінарів, які допоможуть вам пройти шлях від самотності (яке ми часом відчуваємо і в шлюбі) до насолоди собою, своєю жіночністю і своїми відносинами.

Підтримка-це головний аспект у вашому починанні стати тією самою,
  • кращої версії себе,
  • Для того щоб залучати чоловіків,
  • розвинути свій жіночий початок,
  • любити і жити повноцінним життям.
я пройшла цей шлях, і ділюся цим з вами.
1 урок.
Від самотності до свободи.

Більшість з нас боїться самотності і перейматися відсутністю близької людини.
На першому ж уроці ми навчимося трансформувати самотність в свободу.
Адже внутрішня свобода-це дуже приваблива риса будь-якої жінки і величезний ресурс, солодка приманка для чоловіків. Так що перетворимо жалюгідне і тужливе самотність в сексуальну і привабливу свободу.

2 урок.
Хто ти? Працюємо з ментальним тілом.

Які програми в тобі закладені? Які сценарії ти відпрацьовуєш і проживаєш в особистому житті?
Може, ти як Попелюшка віриш, що треба орати і терпіти погане поводження оточуючих, щоб зустріти свою любов. Може, подібно Русалоньці жертвуєш власним голосом, щоб бути у відносинах. Або щиро вважаєш, що якщо сильно любити Чудовисько, то він перетвориться одного разу в прекрасного принца? На цьому уроці ми усвідомлюємо твої програми і навчимося їх змінювати.

3 урок.
Енергія бажання.

Мало хто знає, але бажання – запорука привабливості. Твої бажання і мрії роблять тебе магнетичною і енергетичною жінкою. Адже бажання-це енергія другої чакри, сексуальна енергія. На цьому уроці ми постараємося її розблокувати. Навчимося їй керувати. І освоїмо практики 2-ої чакри, які зроблять тебе приголомшливою коханкою (а заодно дуже прискорять виконання твоїх бажань).

4 урок.
Я цього варта.

3 чакра відповідає за нашу силу волі і установку " я можу!". Як багато жінок постійно нариваються на недостатньо серйозних чоловіків і шукають причини того, що від них хочуть лише сексу або ролі коханки. І мало хто знає, що це можна змінити дуже легко, якщо всього лише провести свою енергію в 3 чакру і активувати її! Саме цим ми і займемося на четвертому уроці. Ну а тим, у кого немає такої проблеми, активація 3 чакри допоможе стати цілеспрямованіше, сильніше і рішучіше.

5 урок.
Маска vs стан

Як часто, щоб сподобатися чоловікові ми прикидаємося тим, ким не є. Граємо невластиву нам роль.
Болісно підлаштовуємося під чужі смаки.
Але, на жаль, все штучне тільки відштовхує (якщо не відразу, то пізніше). На цьому уроці ми усвідомлюємо свої маски і позбудемося їх.
Але головне, нас чекає захоплюючий урок акторської майстерності. Адже хороша актриса не прикидається і нічого не зображує, вона дійсно перевтілюється, проживає абсолютно різні стани. Так що на 5 уроці я навчу вас не прикидатися і не імітувати привабливий для чоловіка образ, Я навчу вас входити і вживатися в нього. Так скромняшка зможе за пару хвилин перетворитися в душу компанії. Владна кар'єристка розкрити в собі чарівну і безпорадну німфетку. І так далі.

6 урок.
Читання чоловіки.

На цьому уроці ми навчимося "читати" чоловіка по його тілу, рухам очей, словами.
Мистецтво комунікації. Як ненав'язливо зібрати інформацію і проаналізувати чоловіка? Як зрозуміти, до яких жінок він має слабкість? Чого хоче? Чого боїться? Чому не хоче серйозних стосунків? і т. п.

7 урок.
Практична магія.

Відносини-це енергообмін. Як навчитися енергетично впливати на чоловіка, пробуджуючи в ньому любов, бажання, достаток, прагнення і багато іншого

8 урок.
Єдність ...

Мистецтво побудови щасливих стосунків на фізичному, інформаційному та енергетичному рівнях. Подолання криз і розбіжностей, конфліктів. Створення благополуччя для пари і для сім'ї.
https://privatelink.de/?https://isaeva-online.ru/rokovaya-jenshina

Угорі