Що нового?

Придбаний Фен-шуй на прикладах. Частина 1 і 2 (Оксана Сахранова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2795 ГРН
Учасників: 2 з 40
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 72.7 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

унікальний курс, постренний на реальних прикладах з консультацій Сахранової Оксани.
Багато книг і тренінги пропонують вам безліч теоретичної інформації, однак
що з цим робити і навіщо все це треба, як це застосовувати, мало хто розповідає!
Ви дізнаєтеся з курсу прості, але дуже ефективні методики.
° Як збільшити кількість відвідувачів в ресторані, магазині. Історія одного ресторану в Іспанії.
° Чому іноді гальмується ремонт і як цього уникнути. Історія сім'ї, у яких прорвало трубу під час ремонту.
° Яку колірну гамму використовувати в кімнаті, квартирі, будинку. Історія хлопчика, який страждав хворобою сечового міхура.
° Як позиція ліжка може вплинути на дітей, здоров'я або відносини між подружжям. Історія дівчинки-підлітка, яка втекла з дому.
° Як залежить ринок цінних паперів від енергій простору і як це використовувати для збільшення прибутку. Історія одного бізнесмена, який багато заробив, використовуючи знання китайської метафізики і багато втратив.
° Як уберегтися від пожежі. Історія однієї сім'ї, яка оселилася в будинку, поруч з яким сталася пожежа.
І багато інших історій!

Але це не просто історії. Я поясню на цих прикладах теорію.
Розповім, що саме я рекомендувала і які були отримані результати.
Тепер фен-шуй стане живим для вас, і ви побачите як працює фен-шуй "фен-ШУЙ в дії".
І найголовніше, зможете застосувати це для себе, поліпшивши відносини, здоров'я, збільшивши грошовий потік.
Курс розрахований для всіх, хто цікавиться китайською метафізикою і для початківців Вивчення фен-шуй з нуля.
Якщо на першому курсі ("фен-шуй на прикладах. Частина 1) ми навчилися бачити простір, побачили як тече ци, розібралися, яке значення має форма і оточення, як спати, де сидіти і почали вивчати, на що звертати увагу при будівництві будинку і вибору під'їзду, то в цій другій частині ми більшу увагу приділимо розрахункової частини, вимірам і формулам.

Курс 2
Багато хто запитує, чи дійсно за допомогою фен-шуй можна вплинути на свою долю?
Чи дійсно можна бути більш здоровим і успішним, правильно використовуючи простір?
Як можна стати більш впевненим у своєму майбутньому, тим більше в такий наш неспокійний час?
Моя відповідь: "Так! Дійсно! Можна!"
Ми подивимося, що і як зробили інші люди для зміни свого майбутнього.
І ви зможете змінити своє!
Ми не просто вивчимо основи деяких технік.
Ми побачимо на прикладах, як це працює, і як це застосовувати.
Історія про те, як не маючи компаса (взагалі ніякого), ми зробили вимірювання напрямків і допомогли видужати важко хворій дитині.
Історія про те, як сім'я обереглася від пожежі, послухавши пораду вибору певного будинку.
Історія про те, як молода дівчина, зустріла свою любов простим поділом лоджії на дві частини, а інший молодий чоловік шляхом правильного розташування ліжка.
Історія про те, як покупка недорогого житла в Іспанії з бюджетом всього в кілька сотень тисяч рублів допомогла придбати дороге житло в Москві.
І багато інших історій.
На їх основі я розповім теорію, з'ясуємо причини події, обговоримо ті рекомендації, які були дані і побачимо результати.

Формат курсу
Відео-запис курсу 1. Курс проходив у форматі on-line вебінару 18 серпня 2014 р.
Відеозапис курсу 2 Курс 2 проходив у форматі on-line вебінару в листопаді 2014 р.

http://www.sakhranova.ru/obuchenie/osnovy-fen-shuj.html http://www.sakhranova.ru/obuchenie/fen-shuy-na-primerah-chast-2.html

Останнє редагування модератором:
Угорі