Victoria777
Организатор
Smm арсенал - пак авторських інструментів, що виведуть твій smm на новий рівень.
Арсенал - класне рішення, якщо ти...
- smm спеціаліст та маєш запит професіоналізувати свої послуги, підвищити їх якість, оптимізувати робочий час та організувати документообіг з клієнтами.
- digital фахівець суміжних ніш, тісно пов'язаних з smm.
- власник агенції який турбується про свій smm-відділ.
- експерт, який в черговий раз хоче підспиздити наші матеріали для свого курсу
Розпаковка арсеналу:
ХОЧУ стати професійнішим (адаптивний приклад smm-стратегії (90 слайдів), шаблон smm звіту, фінмодель smm, UNIT-економіка проєкту)
ХОЧУ продавати дорожче (шаблон комерційної пропозиції, шаблон детального брифу, пак договорів для роботи в smm)
ХОЧУ спростити роботу (контент-пак(рубрикатор, матриця контенту, контент-план), notion-екосистема, база UGC-блогерів (200+ контактів), зведена таблиця інтеграцій у блогерів, інструмент проти хейту в соцмережах)
Арсенал - класне рішення, якщо ти...
- smm спеціаліст та маєш запит професіоналізувати свої послуги, підвищити їх якість, оптимізувати робочий час та організувати документообіг з клієнтами.
- digital фахівець суміжних ніш, тісно пов'язаних з smm.
- власник агенції який турбується про свій smm-відділ.
- експерт, який в черговий раз хоче підспиздити наші матеріали для свого курсу
Розпаковка арсеналу:
ХОЧУ стати професійнішим (адаптивний приклад smm-стратегії (90 слайдів), шаблон smm звіту, фінмодель smm, UNIT-економіка проєкту)
ХОЧУ продавати дорожче (шаблон комерційної пропозиції, шаблон детального брифу, пак договорів для роботи в smm)
ХОЧУ спростити роботу (контент-пак(рубрикатор, матриця контенту, контент-план), notion-екосистема, база UGC-блогерів (200+ контактів), зведена таблиця інтеграцій у блогерів, інструмент проти хейту в соцмережах)
https://www.filatoveducation.com/