Що нового?

Придбаний Фінанси в парі (Олена владі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

аудіо-вебінар

Тривалість-3,5 години
Запис другої зустрічі Клубу улюблених жінок - "Фінанси в парі"

зустріч присвячена практичним питанням вебінару "у згоді. З грошима":

Як знайти цю золоту середину обміну?
Проста практика, яка допоможе вам навчитися дотримуватися балансу "брати-давати".

Чим загрожує перевага в бік "брати".
Шлях виходу із залежності від партнера.

Коли ми багато даємо - чи то це, що потрібно іншому?
Чому важливо також і брати, і як це здійснювати. Чому, отримавши так багато, чоловік йде?

Техніка прощення образи. Чому так складно прощати.
Ви зможете допомагати нею як собі, так і іншим.

Ще раз про те, як позбутися переконання "я розумніший".
Про витоки і шкоду такої позиції ми говорили на першій зустрічі.

Перехід від однієї моделі відносин до іншої.
Які часто роблять помилки? Як це зробити продуктивно і з любов'ю

питання з вебінару " в згоді. З грошима", на які прозвучать відповіді.
  • є ще одна дуже поширена модель - у кожного свій гаманець. Особливо якщо шлюб другий, або третій. Як бути в цьому випадку?
  • як чоловіка надихнути?
  • колишній чоловік коли почав заробляти, став витрачати тільки на себе. Чому так?
  • як вести контроль над витратами чоловіки?
  • наскільки точні слова Світлани Єрмакової про те що в будинку або гроші, або чоловік? Хочеться ж і чоловіка, не тільки гроші. Це неможливо поєднати?
  • все здорово, коли вчений або творча людина, а якщо просто лузер і нероба?
  • як бути з тими, хто по натурі паразит? Як бути з альфонсами?
  • Подруга перестала заповнювати холодильник, чоловік ниє від голоду, але як і раніше нічого не купує. І це при тому, що моя подруга - дуже мудра жінка, багато думок як у Олени - ан немає, не спрацьовує. Не завжди рекомендації вдається втілити в життя.
  • вони вважають за краще їсти "порожні" макарони і нити - аби нічого не робити.
  • значить, я жила не з чоловіком: він одного разу заявив, що втомився все вирішувати за нас.
  • "Робота жінки в парі" ... Олена, я стільки плачу останнім часом-це теж мій внесок у відносини? Так виходить?
  • Мама чоловіка контролює його фінанси. Що з цим робити? Чи буде у нас вебінар на цю тему?
  • ваші слова підтверджують істину, що чоловіки і діти - одне і те ж. Так само розжовувати все доводиться.
  • коли сказала, що втомилася і хочу менше працювати, чоловік заявив, що не збирається мене забезпечувати, "ти сама себе можеш забезпечити".
  • чому буває, що чоловік "піднімається" за рахунок підтримки однієї жінки, а потім знаходить іншу - більш молоду наприклад?
  • а якщо жінка на дивіденди розраховує, а він сприймає її допомогу як само собою зрозуміле, а заслуги приписує собі?
відповіді на додаткові запитання, озвучені на зустрічі Клубу улюблених жінок "Фінанси в парі".

якщо чоловік наполягає тільки на обміні теплом , - він правий? Хочеться ж більшого-і подарунків, і уваги до своїх статків...

• Проблема насправді знаходиться в постановці питання. Яке питання дає розвиток ситуації, а який зупиняє її.
  • коли наші стосунки – ласкава війна, а коли – повага себе та іншого.
  • яким чином доносити свої бажання до чоловіка.
  • Які слова "проростають" в дію чоловіка, а які залишаються порожнім звуком.
  • Як підтримувати бажання чоловіка дарувати. І що вбиває його.
  • послідовність ваших дій, якщо ви хочете досягти того, щоб почав дарувати той, хто ніколи цього не робив.
істерики (на рівному місці), після яких життя перетворювалася в ідилію. Якщо чоловік влаштовує істерики. Чому це відбувається, і що з цим робити.
  • Що таке істерика? Добре це чи погано?
  • якою мірою треба бути "стервом", щоб відносини не перетворити в кошмар?
  • Що таке" рівні " відносини? Гармонія це чи ілюзія її?
  • здорова реакція чоловіка на істерику.
  • чим можна замінити істерику, якщо партнер не готовий виносити її.
  • Що відбувається в сім'ї, або парі, якщо хтось пригнічує накопичені емоції.
як зробити так, щоб чоловік виділяв мені гроші на покупку чого-небудь, що мені сподобається? Я дуже люблю красиво одягатися, люблю красиві речі.
  • коли ми хочемо подарунка, а коли – намагаємося вирішити за допомогою чоловіка свої проблеми?
  • що в цьому випадку робити.
чоловік, який зрадив, але до кінця не йде, і не повертається до кінця.
  • Що робити у відносинах, які надломлені?
  • рятувати чи не рятувати?
  • і який в них можливий вихід.
  • коли закінчення відносин – реальний шанс на відродження їх.
чоловік впевнений, що мама і діти назавжди, а дружини змінюються. Чи є шанс створити з ним ідеальні стосунки, Де кохана жінка буде на першому місці за шкалою цінностей?
  • Причина установки чоловіки.
  • Як можна цю установку змінити.
чоловік каже, що узаконити стосунки зараз рано, хоче щоб я отримала спочатку диплом, і вирішити питання з житлом. Його думки цілком логічні. Як вважаєте?
  • чому, навіть коли є чуже житло, чоловік хоче створити своє для спільного життя?
  • Що відбувається, якщо чоловік живе в квартирі дружини (її родичів).
  • коли варто прислухатися до чоловіка, який говорить про відстрочку весілля.
  • в якому випадку бажання заміжжя – справжнє, а в якому – помилкове.
  • що варто робити, якщо бажання заміжжя виявилося помилковим?
що робити, якщо хочеться власної реалізації, а чоловік і дитина займають 90% часу? Як поєднати творчість і сім'ю?
  • як бути, якщо у дружини дух підприємця, а чоловіка влаштовує робота за наймом?
  • Якщо він хоче комфортного життя і подорожей, а вона – відкрила справу, на пошуки якого пішло 10 років
  • З чого почати в цій ситуації, щоб прийти до рішення. І яке рішення слід було б шукати.
  • Баланс між повагою до себе і повагою до чоловіка (або дитини).
  • Як залишатися цінною мамою, спілкуючись в п'ять разів менше зі своєю дитиною.
  • компроміс між творчою самореалізацією і "їсти хочеться завжди".
якщо чоловік постійно говорить "ти повинна", "поводься як дружина"... на слова жінки про те, що я не Домробітниця, і працюємо ми порівну, - що його ніхто не розуміє, не підтримує, відпочинку у нього немає, всім на нього наплювати... як з цим впоратися, і чи є рішення, крім як розрив відносин?
  • Що відбувається в парі, коли хтось чіпляється і роздратований?
  • коли партнери не можуть допомогти один одному?
  • який вихід у такій ситуації, якщо не розрив.
чи позичати чоловікові гроші?
  • як позичати гроші, щоб не страждати від цього.
  • спосіб давати в борг, щоб не псувати відносини.
я в повній розгубленості. Знову розлучитися на час? Або продовжувати його утримувати? Я знаю і відчуваю, що йому зі мною добре, та й мені теж...
  • чому виникає відчуття, що він мною користується, користується моїм хорошим ставленням і добротою.
  • Що відбувається, коли чоловік самостійно сильний, а поруч з жінкою стає слабким.
  • Що робити, коли загальний бюджет "не складається".
  • Як зберегти хороші відносини з чоловіком, якщо він зараз "не при грошах"?
  • Як ефективно надихати чоловіка на поліпшення в його житті.
  • чим допомогти чоловікові, якщо він у Тимчасовому безгрошів'я.
як тримати чоловіка в тонусі, і при цьому транслювати йому надійність?
  • чи доречний "незримий суперник", якщо ви дорожите вірністю в парі?
  • як можна підтримувати інтерес чоловіка, залишаючись надійним партнером?
  • Як залишатися загадкою для чоловіка.
  • Як підтримувати прагнення себе завоювати.
чоловік все життя мислить негативно, на його думку у нас нічого не вийде
  • вихід, доречний в цьому випадку.
  • Як зберегти себе поруч з такою людиною.
  • Що відбувається, якщо чоловік відповідає з сарказмом (сарказм – це прихована злість).
я завжди вважала, що якщо чоловік бере дружину, він бере відповідальність за неї, Чи не так?
  • в якому випадку це так, а коли ні.
https://privatelink.de/?http://selyodkin.ru/op/catalog/category/id/4

Угорі