Що нового?

Придбаний Фінансова свобода (Ірина Лілло)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ось будуть у мене гроші, ось тоді ...
Як часто я чую цю фразу! Але, здається, що це саме "тоді" ніколи не настане. Грошей немає або їх постійно не вистачає.

Досить відкладати своє життя на потім! У світі багато грошей! Не для багатих, не для обраних, а для кожного з нас!

ми виросли в світі, де ставлення до грошей було негативним.

з дитинства нас вчили:

• всі багаті люди-злодії і брехуни
    • великі гроші чесною працею не заробиш
    • від грошей одні нещастя
    • гроші можна заробити тільки важкою працею
    саме ці установки обмежують нас в засобах, не дають великим грошам прийти в наше життя! Через власні страхи ми не просто відштовхуємо необмежені можливості, - ми їх навіть не помічаємо!

я знаю, про що говорю, бо сама так жила.

Довгі роки перебувала в стані вічної економії, відчувала провину за те, що нібито багато витрачаю. При цьому була впевнена, що тема грошей - для чоловіків. А мені, мамі в декреті, багато не заробити. Однак я до скреготу в зубах мріяла жити так, щоб грошей вистачало на всі мої бажання!

я не знала, з чого почати, У мене не було ідей для заробітку, але замість того, щоб вимагати більше грошей від чоловіка, я почала працювати над собою. А точніше: над своїми установками, страхами і обмежують переконаннями.

я поступово розширювала свій фінансовий стелю, говорила життя "так", була відкрита змінам...
    всього за три роки мій дохід виріс в 50 разів.

якщо вийшло у мене, то точно вийде і у вас!
    Я хочу передати всі практики, вправи і конкретні кроки, які привели мене до фінансової свободи.

мета вебінару-практикуму:
    змінити ставлення до грошей, перестати їх боятися, дозволити собі все, про що Ви мрієте і насолоджуватися достатком!

Що вам дасть участь у вебінарі:
    1. поміняєте своє ставлення до грошей, побачите в них ресурс і енергію, які виведуть на новий рівень доходу
    2. візьмете відповідальність за своє життя і відчуєте кайф від того, що тільки ви можете вирішувати, скільки будете заробляти
    3. отримайте дієві методики з ведення своїх доходів і витрат
    4. позбудетеся від негативних грошових установок і перестанете слідувати психології бідності
    5. Навчіться контролювати свою мову, придбаєте звички, які сприятимуть фінансовому зростанню
    6. Переведете свої бажання в цілі і розпишете шлях до їх досягнення
    Продажник:
    https://privatelink.de/?https://irinalillo.ru/finance

Угорі