Що нового?

Набір учасників Фінансовий інтенсив для астрологів. Пакет "Базовий" (Христина Бегашева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9890 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 263.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вам підійде цей курс, якщо ви

знайомі з натальною астрологією
планети, будинки, аспекти мінімальний набір необхідних знань

Хочете проводити консультації в сфері грошей
На курсі Ви дізнаєтеся від і дО про те, як працює фінансовий астролог

Хочете освоїти чіткий алгоритм роботи з клієнтом
Унікальність курсу в зрозумілому алгоритмі доведення клієнта до результату

Хочете отримати відповіді на питання по вашій карті
В процесі інтенсиву ми проведемо три майстер майна, де ви зможете задати свої питання

програма курсу

Урок 1
Планети та їх фінансове та професійне значення. Фінансові будинки.
Урок 2
Формули грошових будинків. Різниця між управителями будинків, планетами в будинках і аспектами.
Урок 3
Бізнес, найм, Фріланс - показання та протипоказання. Свідчення на багатство і бідність.
Урок 4
Методика (таблиця для заповнення) пошуку ідеальних варіантів для доходу/успіху і реалізації талантів.
Урок 5
3х етапна система реалізації фінансового потенціалу карти. Повний аналіз фінансів на прикладі декількох карт.
Урок 6
Онлайн майстер майнд. Розбір ваших карт і відповіді на питання по пройденим темам.
Урок 7
Методика підбору "успішних дат" для запуску і продажів своїх продуктів
Урок 8
Методика підбору бізнес партнера для зростання вашого доходу.
Урок 9
Онлайн майстер майнд. Розбір ваших карт по датах і партерах.
Урок 10
Нумерологія. Розрахунок фінансового каналу + фінансові блоки + метод конкретних дій для збільшення фінансового потоку і ємності.
Урок 11
Нумерологія. Визначення професії; позиціонування себе як експерта; ваша зона комфорту (точка входу до великих грошей без надриву) і таланти для монетизації.
Урок 12
Нумерологія. Більш глибоке знайомство з кожною енергією + алгоритм підбору вдалого бізнес партнера або співробітника.
Урок 13
Нумерологія. Майстер Майнд з нумерлогом.

Формат навчання
13 уроків у записі
Ви отримаєте доступ до онлайн платформі з теоретичними уроками і методичними посібниками
з них 3 уроки практика в записі

про автора
Христина Бегашева
Я практикуючий астролог з психологічною освітою ось уже 5 років.
Для астрологів нижче, думаю інформація про мене буде зрозуміла:
Місяць в раку - тому кожній моїй учениці дістається максимум уваги і турботи
Сонце в Леві - тому всі мої проекти унікальні і розроблені мною на безе класичної західної астрології
Меркурій в Діві - тому всі мої навчання мають логіку і зрозумілі алгоритми для спрощення життя астрологу
Ну і вишенька на торті - Сатурн управитель гороскопу в 1 будинку - бути відповідальним професіоналом у своїй справі для мене пріоритет.

https://privatelink.de/?https://prostoprolife.tb.ru/intensiv#schedule-2

Угорі