Що нового?

Придбаний Фіолетове Полум'я. Стародавня техніка зцілень (Лаванда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 0 з 43
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
наші вебінари - це чарівні, цілющі відеозаписи, які націлених на зміну ваших кордонів, зцілення вашого тіла і наповнення любов'ю вашого простору!
Це прекрасна можливість бути з нами на одній хвилі, жити і творити в потоці і насолоджуватися кожним днем! А колективні медитації в вебінарі працюють набагато краще, адже чим більше людей її роблять, тим ефективніше медитація для вас! Це глибоке проникнення в поля Творця і єдине поле любові!
Фіолетове полум'я - ця та енергія, яка дозволяє очистити Життєвий простір людини і звільнити його від усього, що не сприяє духовному підйому і обраному шляху позитивних змін.
Як відкрити двері в нову реальність і перейти на більш високі рівні свідомості?
Досить активувати фіолетове полум'я і злитися з джерелом Божественного Світла. За допомогою цього вебінару ви доторкнетеся до Божественної енергії, станете людиною нового часу, зможете впливати не тільки на своє життя, але і на життя всієї планети.
Ми разом з Вами увійдемо в ефірний Храм Телоса для реанімації і зцілення всього вашого тіла. Я розповім вам, як працювати з полум'ям і поділюся своїм досвідом, як це допомогло мені.
У програмі вебінару:
  • як працювати з енергією фіолетового полум'я;
  • що таке "астральний клей" і чим він небезпечний;
  • як запустити процеси зцілення в організмі;
• як програмувати матерію словами;
• що таке алхімія фіолетового полум'я;
  • як знайти якість христосвідомості;
  • як зцілити негативний досвід;
  • як працювати з Ангелами і Архангелами;
  • як ваші негативні емоції впливають на нашу планету;
  • чи можна очистити негативні програми минулих життів;
  • медитація і багато іншого.
Енергія фіолетового променя допоможе перетворити матерію в більш досконалу, гармонійну Божественну форму. Вона омиє все ваше тіло, очистить душу, звільнить від деструктивних програм на всіх рівнях.
Вам необхідна допомога фіолетового полум'я, якщо ви:
  • відчуваєте занепад сил, втрату енергії;
  • хочете зцілити своє тіло і душу;
  • бажаєте виправити своє матеріальне становище в кращу сторону;
  • не можете протягом довгого часу влаштувати своє особисте життя;
  • хочете захистити своїх рідних і близьких від проблем;
  • хочете повернути відчуття легкості і свободи, яке ви відчували в дитинстві.
Відкрийте двері в нову реальність за допомогою чарівного ключа, станьте істотою космічного рівня, носієм "коду раю"! Вас чекає чарівний сеанс медитації, під час якого ви зможете вийти на нові рівні свідомості, навчитеся закликати на допомогу ангелів і Архангелів, заручитися їх цілодобовою підтримкою! Фіолетове полум'я проникає в найтонші енергетичні і фізичні шари людини, стираючи навіть застарілі негативні записи, – це найсильніше полум'я з усіх існуючих. Навіщо чекати поліпшень ще кілька життів-живіть щасливо прямо зараз!
Космічний вебінар чекає на Вас!
https://privatelink.de/?http://space-meditation.com/aktivatsiya-fioletovogo-plameni/

Угорі