наші вебінари - це чарівні, цілющі відеозаписи, які націлених на зміну ваших кордонів, зцілення вашого тіла і наповнення любов'ю вашого простору!
Це прекрасна можливість бути з нами на одній хвилі, жити і творити в потоці і насолоджуватися кожним днем! А колективні медитації в вебінарі працюють набагато краще, адже чим більше людей її роблять, тим ефективніше медитація для вас! Це глибоке проникнення в поля Творця і єдине поле любові!
Фіолетове полум'я - ця та енергія, яка дозволяє очистити Життєвий простір людини і звільнити його від усього, що не сприяє духовному підйому і обраному шляху позитивних змін.
Як відкрити двері в нову реальність і перейти на більш високі рівні свідомості?
Досить активувати фіолетове полум'я і злитися з джерелом Божественного Світла. За допомогою цього вебінару ви доторкнетеся до Божественної енергії, станете людиною нового часу, зможете впливати не тільки на своє життя, але і на життя всієї планети.
Ми разом з Вами увійдемо в ефірний Храм Телоса для реанімації і зцілення всього вашого тіла. Я розповім вам, як працювати з полум'ям і поділюся своїм досвідом, як це допомогло мені.
У програмі вебінару:
• що таке алхімія фіолетового полум'я;
Вам необхідна допомога фіолетового полум'я, якщо ви:
Космічний вебінар чекає на Вас!
Це прекрасна можливість бути з нами на одній хвилі, жити і творити в потоці і насолоджуватися кожним днем! А колективні медитації в вебінарі працюють набагато краще, адже чим більше людей її роблять, тим ефективніше медитація для вас! Це глибоке проникнення в поля Творця і єдине поле любові!
Фіолетове полум'я - ця та енергія, яка дозволяє очистити Життєвий простір людини і звільнити його від усього, що не сприяє духовному підйому і обраному шляху позитивних змін.
Як відкрити двері в нову реальність і перейти на більш високі рівні свідомості?
Досить активувати фіолетове полум'я і злитися з джерелом Божественного Світла. За допомогою цього вебінару ви доторкнетеся до Божественної енергії, станете людиною нового часу, зможете впливати не тільки на своє життя, але і на життя всієї планети.
Ми разом з Вами увійдемо в ефірний Храм Телоса для реанімації і зцілення всього вашого тіла. Я розповім вам, як працювати з полум'ям і поділюся своїм досвідом, як це допомогло мені.
У програмі вебінару:
- як працювати з енергією фіолетового полум'я;
- що таке "астральний клей" і чим він небезпечний;
- як запустити процеси зцілення в організмі;
• що таке алхімія фіолетового полум'я;
- як знайти якість христосвідомості;
- як зцілити негативний досвід;
- як працювати з Ангелами і Архангелами;
- як ваші негативні емоції впливають на нашу планету;
- чи можна очистити негативні програми минулих життів;
- медитація і багато іншого.
Вам необхідна допомога фіолетового полум'я, якщо ви:
- відчуваєте занепад сил, втрату енергії;
- хочете зцілити своє тіло і душу;
- бажаєте виправити своє матеріальне становище в кращу сторону;
- не можете протягом довгого часу влаштувати своє особисте життя;
- хочете захистити своїх рідних і близьких від проблем;
- хочете повернути відчуття легкості і свободи, яке ви відчували в дитинстві.
Космічний вебінар чекає на Вас!
https://privatelink.de/?http://space-meditation.com/aktivatsiya-fioletovogo-plameni/