Що нового?

Придбаний Фіолетовий Інтенсив. Лендінг (Elena Fiolett)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 191.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Добрий день, мене звуть Олена Фиолетт і більшу частину свого свідомого життя я малюю сайти. І це не один-два-три роки, моє свідоме життя почалося набагато раніше, в далекому 2001 році (так, я знаю, стільки не живуть).​

На інтенсиві я покажу основні прийоми роботи з графікою, якими користуюся сама. Ретуш, корекція кольору, робота з волоссям, тінями, склом і багато іншого. Звичайно ж покажу не всі, але думаю багато моментів будуть Вам корисні, навіть якщо ви з числа тих, хто під кожним постом про фотошоп пише вже класичне: "переходь на фігму!".

Більш того, за тиждень ми встигнемо з вами намалювати невеликий Лендінгем. Саме лендінг, а не перший екран.

Я помітила, що багато хто вже навчилися малювати концепти, одноекранні сторінки з літаючими полуницями і листочками. Перший екран може бути соковитим і яскравим, але як малювати далі? Витримати стиль? Тому будемо малювати більш, ніж один екран.

Отже, щоб прийти до мене на інтенсив ви повинні по-перше володіти фотошопом (елементарні навички відсікання зображень, робота з масками і т.д), а по-друге...друге я не придумала, просто приходьте, буде цікаво.

Як буде проходити інтенсив:

Формат-закрита група В ВК, з чатом і можливістю обговорення ваших робіт і всього на світі. Туди я буду викладати свої запальні навчальні відео рівно тиждень.

Онлайн розборів і прямих ефірів не буде, побережіть мої нерви. Що буде? Читайте нижче)

коли починаємо: 15 березня 2020 року.

НУ і найцікавіше. ЦІНА ПИТАННЯ.
Тут хлопці у вас два варіанти.

Перший тариф: 1 500 руб
Так, так, оплачуєте всього півтори тисячі рублів (а не 25, не 40 і не 60 тисяч) і отримуєте доступ до всіх відео і загальному чату. Огляду робіт в даному тарифі не буде.
НУ і найцікавіше. ЦІНА ПИТАННЯ.
Тут хлопці у вас два варіанти.

Перший тариф: 1 500 руб
Так, так, оплачуєте всього півтори тисячі рублів (а не 25, не 40 і не 60 тисяч) і отримуєте доступ до всіх відео і загальному чату. Огляду робіт в даному тарифі не буде.

https://privatelink.de/?https://vk.com/@helenfiolett-fiolettovyi-intensiv

Угорі