Що нового?

Придбаний Фірма з нуля. Від основ до перших макетів (Ілля Боронніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 27072

Фігма з нуля. Від основ до перших макетів
Практичний курс зі створення оформлення для соцмереж в Фігмі для маркетологів, смм-фахівців, підприємців.

чому ви навчитеся
  • робити дизайн для соцмереж в Фігмі, в тому числі інста-пазл і нескінченну карусель для Instagram.
  • робити наймодніші ефекти-прозорі написи з обведенням, градієнти, ефекти обсягу і глибини, неонове світіння, фактури.
  • робити сучасні елементи дизайну-фоторамки будь-якої форми, написи всередині фото, аплікації.
опис
Словом-курс для всіх не дизайнерів, яким потрібно робити банери, обкладинки, аватарки. Все, що ви вивчите, ви зможете використовувати відразу ж у своїй роботі.
Чому Фигма?це сучасний графічний редактор з широкими можливостями. Весь функціонал безкоштовно доступний онлайн. Це означає: Не потрібно купувати підписку, не потрібно пірати, не потрібно потужної техніки, не потрібно завантажувати зображення — щоб показати колегам, або замовнику, можна відправити посилання.
що можна робити в Фігмі: працювати з векторними об'єктами - зробити логотип, або красиві модні елементи, працювати одночасно з декількома фреймами - можна зробити макети відразу в декількох розмірах.
Ви освоїте інструменти і можливості Фігми і навчитеся цікавим дизайнерським прийомам, які зможете застосувати в макетах для своїх проектів.

на курсі ви навчитеся:

• працювати з шарами
  • налаштовувати шаблони
  • застосовувати автоматизацію для створення дизайну в Фігмі
  • створювати об'єкти
  • робити складні градієнти
  • робити файли PNG з прозорим фоном
  • робити цікаві тривимірні ефекти
  • вставляти всередину об'єктів і написів фотографії
  • робити тіні для написів і об'єктів
  • нарізати зображення для каруселі і нескінченної стрічки Instagram
після курсу:
  • Запишете в резюме знання графічного редактора Фігма.
  • у портфоліо покладіть макети, зроблені під час курсу.
  • зробите пости для соціальних мереж.
я новачок, у мене вийде? Цей курс розрахований на новачків. Під час уроку роблю повільно, коментую всі дії, називаю інструменти і гарячі клавіші. У першому модулі розбираю всі інструменти окремо, щоб у другому модулі вийшло робити складні штуки.

Чому Фигма? Це новий безкоштовний графічний редактор. Швидко набирає популярність у дизайнерів і веб-дизайнерів. Можна встановити додаток на комп'ютер, а можна працювати онлайн. У Фігмі можна робити будь-які макети - від банерів, до дизайну сайту і додатків. Щоб працювати в Фігмі, не потрібен потужний комп, достатньо Інтернету!

Я не_дизайнер, цей курс мені буде корисний? Цей курс був спеціально придуманий для смм-щиків, таргетологів, маркетологів. В курсі розповідаю, як швидко, а краще одночасно, робити дизайн для соцмереж - банери, обкладинки, аватарки, інста-пазл, карусель, картки для ВК.

Скільки часу знадобиться на проходження курсу? Уроки короткі-тривають від 5 до 15 хвилин. Виконання завдання уроку займає від 15 до 30 хв.

Я ще жодного разу не робив дизайну, я впораюся? Почати робити дизайн з Фігми-хороший старт. Це професійний редактор, в якому можна швидко зробити елементарний макет, наприклад, фото з написом, і є можливості для складного, навороченого дизайну. Освоювати фігуру-значить працювати на перспективу.
для кого цей курс:
  • Смм-щики, маркетологи, яким доводиться самостійно робити дизайн-макети
  • дизайнери, яким потрібно розібратися з фігурою
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/figma_s_nulya/

Угорі