Що нового?

Придбаний Фірмова обробка Garmash (Влада Гармаш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 11 з 11
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 521.4 ГРН
36%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Фирменная обработка Garmash (Влада Гармаш)

це секрет моєї обробки поза часом. Вже 4 роки я обробляю всі фото і відео в одному стилі. У продукті є все про мою фірмову впізнаваною фото/Відео-обробці. На 15 медіа-файлах, знятих при різних погодних умовах, як на телефон, так і на камеру, я показую як працювати з кольором і приводити все в єдиний стиль.

Моя фірмова обробка дозволяє поєднувати в стрічці світлі і темні фото. Мені не доводиться вибирати або відмовлятися від будь-фото/відео, що економить мені дуже багато часу, адже все виглядає гармонійно.

Цією кольорокорекцією оброблена кожна розповіді моя, кожен барабанах і навіть навчальні продукти.

https://www.ggarmash.me/garmash

Останнє редагування модератором:
Не менш цікавий курс по відеозйомці, монтажу, а головне просуванню за допомогою reels. Авторка сама набрала органічно 10 к за півроку за допомогою рілс.На курсі будуть розбиратися цікаві теми монтажу, саунд дизайну, трендів reels та tik tok. Буде корисно контент креаторам, фешн блогерам, UGC креаторам.

Зможете будь ласка допомогти? хочу купувати курси але не можу розібратись(вперше користуюсь). Немає ні кнопки основного списку ні реквізитів.
Там є кнопка записатися в резервний. Натисніть її і потім побачите реквізити

Угорі