Що нового?

Придбаний Фішки західних гуру інфомаркетингу (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте вичавку інструментів і методик найвідоміших фахівців з інфомаркетингу, які вони дають у своїх тренінгах з цінником від декількох сотень до декількох тисяч доларів

Вже багато років я вивчаю різні матеріали з інфомаркетингу.

Про оффери і інфопродукти, воронки і запуски, вебінари і автовебінари, рекламу і копірайтинг, різні прийоми і фішки продажів.

І дуже багато інструментів, які застосовую сам, які задіють мої колеги і клієнти, прийшли до нас спочатку від західних маркетологів.

Якщо ви давно "в темі", то точно чули такі імена, як Френк Керн, Ебан Паган, Джефф Волкер, Андре Чаперон, Бен Сеттла, Ден Кеннеді, Рассел Брансон, Роберт Чалдіні, Евальдо Альбукерке, Перрі Белчер...

Ці хлопці продають інфопродукти на мільйони не рублів вже довгі роки і генерують масу класних ідей, методик, підходів, технологій.

Структури чарівного оффера, лінійки продуктів, послідовності листів для продажу, варіативні автоворонкі, незвичайні торкання, промоушени з історіями, прийоми копірайтингу, формули запуску, психологія продажів, позиціонування і багато іншого!

я вирішив зробити вичавку найцікавішого з того, що вони дають на своїх тренінгах. Того, що я використовував і що принесло результат.

І розповісти вам в максимально практичному вигляді.

Вийшло класно!

Всі деталі нижче:

що конкретно ви дізнаєтеся/отримаєте:

Методики Френка Керна

Мгогошаговая структура оффера, яка дозволяє ефективно донести цінність вашої пропозиції до аудиторії.
Цікаві прийоми продажів через листи з різними підходами, що забезпечують високий відгук від різних сегментів аудиторії.
А також - структура продають відео та інші цікаві фішки від одного з найцікавіших західних маркетологів.

фішки Ебана Пагана

Ебан говорить трохи занудно, але видає просто нереальні за своєю глибиною думки, які колись докорінно змінили мій підхід до створення інфопродуктів.
Ви отримаєте постулати Пагана і конкретні фішки, які допоможуть робити затребувані вашою аудиторією матеріали

Формула Джеффа Волкера

Легендарна формула запуску продуктів простою і зрозумілою мовою.
Я кілька разів застосовував її елементи на практиці і розповім вам вичавку того, що Джефф дає в своїх тренінгах за кілька тисяч доларів.
А також буде дуже цікавий варіант старту свого онлайн-проекту для початківців.

техніка копірайтингу і фішки від Дена Кеннеді

Найбільший майстер продають листів, які за десятиліття практики виявив те, що незмінно приносить високий відгук.
Це точно варто впроваджувати в будь-якому онлайн-проекті

технологія впливу Роберта Чалдіні

Думаю, всі чули про його книгу з однойменною назвою, але далеко не всі її читали. А хто читав-навряд чи зміг повноцінно адаптувати до своєї діяльності.
Ви отримаєте конкретні поради, як можна застосувати найпотужніші прийоми психології продажів у вас.

секрети маркетингу від Перрі Белчера

Речі, які здорово" прочищають " мізки і змушують інакше поглянути на багато речей, які ви робите.
У вас і ваших клієнтів майже напевно є помилкові маркетингові переконання, які заважають вам продавати, а їм купувати. Які? Дізнаєтеся

продажі через історії від Андре Чаперона

Один з найбільш незвичайних і самобутніх марктологов, який не веде вебінари і майже не записує відео, але, при цьому, продає на величезні суми.
Як? Через історії. І ви дізнаєтеся основні моменти його підходу на семінарі!

структури воронок продажів і фішки від Рассела Брансона

Масштабний маркетолог, які тестує просто титанічна кількість різних підходів і воронок продажів.
Я покажу вам те, що застосовував з його напрацювань і що реально може серйозно збільшити ваші конверсії

трохи божевілля від Бена Сеттла

Цей хлопець, напевно, ще більш дивний, ніж Андре Чаперон.
Він продає виключно через тексти і робить це кожен день протягом багатьох років, використовуючи дивовижні заголовки," гачки " і прийоми продажів!
Їх конкретні приклади Ви отримаєте з практикуму!

Формула Эвальдо Альбукерке

Один з найрезультативніших копірайтерів світу, який через Тексти продає різноманітні продукти на десятки мільйонів доларів.
І робить це за досить простою формулою, яку ви дізнаєтеся

тригери Тодда Брауна

Те, що можна застосовувати практично відразу ж в ваших листах, постах, на ваших сторінках або вебінарах. Речі, які можуть бути використані практично в будь-якій темі на підвищення конверсії.

та інші цікаві фішки + поради щодо впровадження

Наприклад-дещо по Райану Дайсу
І, звичайно ж-поради щодо впровадження у вашому проекті.

https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/pr-zguru

Угорі