Що нового?

Придбаний [Fit-menu] Дурдом як смачно. Калорійність 1200 ккал (Євгенія Уварова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 512 ГРН
Учасників: 0 з 54
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
представляємо Вам ідеальне меню за версією - журналіста, редактора і блогера @olechkin_durdom.

Наша сім'я скинула 25 кілограмів без спорту, докорів сумління і катування себе дієтами. Тільки за допомогою кращих на світі наречених меню!
І не збирається
зупинятися на досягнутому.

Ми перепробували всі раціони - від класики до сезонних меню, від торопижек до шеф меню.

Ми зібрали раціон на місяць з кращого і улюбленого, ми пошепталися в Директі з колегами-худнуть і врахували їх побажання.

Ну і вельми важливий факт: меню схвалено батей, якщо
ви розумієте, про кого я. бо з 25 кілограмів, наїденого непосильною працею, розтанули 15 кг – його особистий подвиг.
Програма наводиться під ваші параметри, цілі і спосіб життя, підходить:
  • для швидкого схуднення
  • для плавного схуднення
  • для підтримки ваги
залежно від того, яку мету ви визначите в даних для розрахунку.
Підходить для вагітних і годуючих.

Наша сім'я скинула 25 кілограмів без спорту, докорів сумління і катування себе дієтами. Тільки за допомогою кращих на світі наречених меню!
І не збирається

Ми перепробували всі раціони - від класики до сезонних меню, від торопижек до шеф меню.

Ми зібрали раціон на місяць з кращого і улюбленого, ми пошепталися в Директі з колегами-худнуть і врахували їх побажання.

ви розумієте, про кого я. бо з 25 кілограмів, наїденого непосильною працею, розтанули 15 кг – його особистий подвиг.
І не збирається

Вартість 1 390 рублів

https://fit-menu.ru/programmyi/durdom-kak-vkusno.html

Угорі