Ви отримуєте: записи тренінгу ФМ4М-Reloading 2019, 28 уроків. 80 відеоуроків з техніки виконання вправ. Тренірокі в домашніх умовах. І інші бонуси які входять в "Пакет Стандарт".
Завтра я зміню своє життя. І що відбувається далі? А нічого не відбувається. Людина господар свого слова, людина сказала-людина забула.
Я зустрічаю подібних обіцянок на кожному кроці, в житті, у яких ні чого не змінюється. Вони звичайно хочуть, вони звичайно читаю і вивчають, ось тільки нічого не роблять. Яке мені до них справа? Та ніякого! Мені байдуже.
Це їхнє життя, але я не хочу жити в світі людей, яким все одно на себе!!! Людей, які більше люблять свою лінь, ніж себе! Людей, які здатні зрадити себе і свої цінності.
Це одна з найважливіших причин, чому я не перестану робити те, що я роблю, то в що я вірю. Давай на чистоту.v
Цього року знову є плани, які ти не виконаєш. Цього року знову тисячі тих, що худнуть навесні заповнять Спортзали, щоб через місяць кинути. (Скоро літо, пора дівоньки, пора!..)
За 4 місяці відбудеться найяскравіша і пекельно важка трансформація вашого тіла і свідомості.
Ніяких соплів з Рубрики полюби себе таким який ти є, хорошої людини повинно бути багато, головне внутрішній світ. Це ми залишимо товстим Психологам, торговцям шаурмою і анти-целюлітним кремом, продавцям з магазину одягу великих розмірів. Цього всього не буде![
Буде щоденна робота до результату
Це не черговий розвідувально-похудательний мотиваційний марафон, з тимчасовими результатами, або проект по зниженню ваги тіла (замість жиру) за рахунок води, глікогену, руйнування активної-клітинної маси, соплів, сліз і солодких обіцянок. У ФМ4М я використовую принцип максимальної чесності і методи з доведеною ефективністю, навіть якщо це зруйнує вашу картину світу і поховає вологі фантазії в одній ямці з вашими ілюзіями.
Всю теорію і практику я показую на собі!
Я не заливаю теорією, розповідаючи про сферичних коней у вакуумі, яку неможливо реалізувати в реальному житті. Я не переказую теорію ліполізу, аутофагії і глюконеогенезу з підручників сталінської епохи або з красивих глянцевих журналів, політику і контент яких визначають рекламодавці. Після кожної перевіреної теорії-практична, покрокова схема до вашого нового рівня.
Пояснив-показав-робота-результат
Я не даю завдань віджиматися і стрибати від паркану і до вечора, нескінченні Берпі і планки. Тижнями сидіти на Коро-грудях з рисом, виколупуючи кожну жірінку з огірків,показуючи на обстрактних прикладах і дослідженнях, як роблять багато "дієтологи-фітнес-експерти", з двотижневими курсами, які чомусь не стежать своїм же радам.
Тільки науково обґрунтовані схеми і методи
Якщо протягом 72 годин від думки і емоції ви не приступили до задуманого, то за статистикою, ви ніколи і не приступите, знову помрієте, перенесете на міфічний понеділок або рік, забуваючи, що ви жодного разу не безсмертні і нічого робити не будете. В черговий раз. Згадайте, скільки подібних ситуацій було у Вашому житті?
https://brinteam2019.ru/start/