фітнес пробудження - мій авторський проект. Він не має аналогів і стартує ось уже втретє.
Це не черговий" похудательний " марафон. У ньому тобі не треба буде мучити і змушувати себе. Навпаки-ти будеш перетворюватися через любов до себе.
У фітнес пробудженні ми відкриваємо дивовижні можливості свого тіла. Вчимося правильно дихати, позбавляємося від скутості в суглобах і активуємо глибокі м'язи тіла.
Ти подружишся з тазовим дном, приборкуєш випирає живіт і активуєш сідниці. Почнеш відчувати їх з кожним кроком...
Забудеш про болі в спині і колінах.
А також, полюбиш чисте харчування. Солодке втратить над тобою владу, а здорова і корисна їжа зовсім скоро почне приносити справжнє задоволення.
- всі тренування в зручному відеоформаті (більше 200 вправ).
- у кожному відеоуроці детально пояснюється техніка виконання вправ з урахуванням всіх нюансів.
- тренуватися можна по 20-30 хвилин в день 6 разів на тиждень або по 40-60 хвилин в день 3 рази в тиждень, об'єднуючи два тренування в одну. Кожен може вибрати найбільш зручний для себе варіант.
- Перед початком кожного тренування я коротко пояснюю завдання на сьогоднішній день і причини саме такої послідовності вправ.
- Блок вправ буде починатися з МФР і мобілізації суглобів, переходячи до активації м'язів.
- кожен день - конкретне завдання і акцент на ту чи іншу частину тіла. Стопи, дихання, тазове дно, живіт, сідниці або постава. Поступово ми перейдемо на гармонійну роботу всіх м'язів.
- жодна тренування не повторюється. Тренуючись від простого до складного ти подружишся зі своїм тілом. Відчуєш кожну його клітинку.
- в результаті налагодженої роботи всього тіла ти перестанеш відчувати біль, а будь-яка активність буде приносити радість і користь.
Для кого цей проект?
Цей проект для тебе, якщо:
- ти втомилася від зайвої ваги. Мрієш раз і назавжди попрощатися з жиром.
- тебе мучать болі в спині. Є протрузії і грижі (не в стадії загострення)
- хочеш відновити фігуру після пологів. Повернути плоский живіт
- хочеш поліпшити поставу. Набридло бути сутулою
- у тебе діастаз. Розбіжність м'язів черевного преса або слабкість м'язів тазового дна.
- у тебе плоскостопість і проблемні коліна. Це заважає вести активний спосіб життя
- відчуваєш себе незграбною і неповороткою. Твоє тіло скуте і не піддається розтяжці
- турбують варикоз і набряки. Відчуваєш втому і тяжкість в ногах
- мрієш про круглі сідниці. Старанно тренуєш попу, а ростуть тільки ноги
- у тебе постійна тяга до солодкого. Не виходить налагодити збалансоване харчування
мене звуть Христина Жарікова.
Я багатодітна мама, фітнес-експерт і Нутриціолог.
Фітнес-це мій спосіб життя, моя любов, хобі та робота.
За останні 5 років я пройшла 59 навчань у кращих вчителів у сфері анатомії, фізіології, тренувань і харчування. І щодня продовжую розвиватися в сфері розумного фітнесу.
За ці роки я провела кілька тисяч тренувань як" наживо " так і онлайн. Але, при цьому, не було жодної "штампованої", в кожну з них я вклала частинку себе.
Люблю і вмію працювати зі складними випадками. Давно заглиблююся в сферу реабілітації, кінезіології та фітнес неврології. Однак естетичний прогрес від тренувань для мене не менш важливий.
Я хочу відкрити для тебе Розумний фітнес і допомогти знову відчути себе здоровою і красивою.
Я багатодітна мама, фітнес-експерт і Нутриціолог.
Фітнес-це мій спосіб життя, моя любов, хобі та робота.
За останні 5 років я пройшла 59 навчань у кращих вчителів у сфері анатомії, фізіології, тренувань і харчування. І щодня продовжую розвиватися в сфері розумного фітнесу.
За ці роки я провела кілька тисяч тренувань як" наживо " так і онлайн. Але, при цьому, не було жодної "штампованої", в кожну з них я вклала частинку себе.
Люблю і вмію працювати зі складними випадками. Давно заглиблююся в сферу реабілітації, кінезіології та фітнес неврології. Однак естетичний прогрес від тренувань для мене не менш важливий.
Я хочу відкрити для тебе Розумний фітнес і допомогти знову відчути себе здоровою і красивою.
https://privatelink.de/?https://mindful-fitness.ru/#mind