два марафони за вигідною ціною
1. "Флірт, спокуса і зваблювання. Або як бути жінкою мрії" 9900р.
Тебе чекають 5 практичних уроків і приголомшливих завдань, які почнуть зводити чоловіків з розуму!
Ти дізнаєшся про жіночі хитрощі, нехтувати якими це просто злочин.
Ми закладемо фундамент до майстерного спокушання чоловіків.
Ти навчишся вміло використовувати техніки флірту з різними типажами чоловіків, щоб не відлякати їх.
Ти навчишся залучати чоловіків на будь-якій відстані за допомогою погляду.
Ти навчишся впливати на підсвідомість чоловіка за допомогою невербальних інструментів і посилювати його потяг.
Ти заговориш так, що чоловіки будуть хотіти слухати тебе і не тільки…
Ти навчишся легкими і простими рухами посилювати свою сексуальність.
Ти побачиш все це на практиці і зрозумієш, як впровадити це в своє життя.
Марафон представлений у записі. Доступ до матеріалів 6 місяців!
2. "Подарунки або Як приручити...."10 000р.
Ти-жінка і гідна тільки кращого, хіба не так? Хочеш отримувати дорогі подарунки від чоловіків без маніпуляцій і умовлянь як мої учениці? Пройди онлайн марафон" як з легкістю отримувати дорогі подарунки " і вже завтра ти будеш оточена увагою і турботою чоловіків!
Якщо після марафону ти зрозумієш, що знання, які ти отримала не виправдовують вкладених коштів, Я поверну гроші. Єдине, що потрібно буде зробити — це написати мені. Тоді ти отримаєш свої кошти назад.
З такою гарантією ти нічим не ризикуєш!
Продажник:
1. "Флірт, спокуса і зваблювання. Або як бути жінкою мрії" 9900р.
Тебе чекають 5 практичних уроків і приголомшливих завдань, які почнуть зводити чоловіків з розуму!
Ти дізнаєшся про жіночі хитрощі, нехтувати якими це просто злочин.
Ми закладемо фундамент до майстерного спокушання чоловіків.
Ти навчишся вміло використовувати техніки флірту з різними типажами чоловіків, щоб не відлякати їх.
Ти навчишся залучати чоловіків на будь-якій відстані за допомогою погляду.
Ти навчишся впливати на підсвідомість чоловіка за допомогою невербальних інструментів і посилювати його потяг.
Ти заговориш так, що чоловіки будуть хотіти слухати тебе і не тільки…
Ти навчишся легкими і простими рухами посилювати свою сексуальність.
Ти побачиш все це на практиці і зрозумієш, як впровадити це в своє життя.
2. "Подарунки або Як приручити...."10 000р.
Ти-жінка і гідна тільки кращого, хіба не так? Хочеш отримувати дорогі подарунки від чоловіків без маніпуляцій і умовлянь як мої учениці? Пройди онлайн марафон" як з легкістю отримувати дорогі подарунки " і вже завтра ти будеш оточена увагою і турботою чоловіків!
Якщо після марафону ти зрозумієш, що знання, які ти отримала не виправдовують вкладених коштів, Я поверну гроші. Єдине, що потрібно буде зробити — це написати мені. Тоді ти отримаєш свої кошти назад.
З такою гарантією ти нічим не ризикуєш!
Продажник:
http://veronikahatskevich.tilda.ws/
Останнє редагування модератором: