Що нового?

Набір учасників [[for good.life] спокійно. Успіх! (Олена Грінберг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4375 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

СПОКІЙНО. Успіх!
Великий онлайн-курс по зниженню опорів і страхів перед успішним життям
з клінічним психологом Оленою Грінберг

з чого складається страх успіху?
Найпоширеніші відповіді з практики роботи з людьми:
  1. соромно проявлятися і бути більш помітним, адже тоді можуть побачити мої помилки...
  2. Страх зазнати великої поразки на шляху до великого успіху.
  3. тривога перед невідомістю: не знаю що робити, як діяти по-новому.
  4. Не впевнений, що успіх принесе задоволення і щастя. Швидше навпаки...
  5. Страх, що за успіх доведеться заплатити - тяжкою працею, відносинами, здоров'ям.
  6. Страх, що на шляху до успіху "я стану поганою людиною".
  7. вибираючи успіх - я ніби відрікаюся від близьких, мої рідні не особливо успішні...
  8. "успіх" - це ніби не про мене. Не відчуваю зв'язку з самою ідеєю про якийсь успіх.
  9. А я не знаю, чого хочу. Боюся, що це не мої бажання, і тому немає енергії.
  10. я боюся привернути до себе увагу поганих людей-хейтерів, шахраїв, злодіїв.
  11. мені набридли "гойдалки": ривок до мрій - а потім падіння, вже немає сил і віри.
знайоме?
Тоді Приходьте на курс!

я вже проходив різні курси про страхи, в чому відмінність?

• Перше: курс не тільки про страх успіху, це базова програма Олени по роботі зі страхами і опорами бажаного результату: 11 уроків і 17 потужних технік.
  • Друге: ви отримаєте механіку, яка дозволяє в будь-який час при виникненні страху зустрітися з ним "лицем до лиця" і досить швидко його пропрацювати.
  • Третє: це глибокий, послідовний курс, який складається з двох частин: перша - діяльна: знизити страхи, зміцнити свої ресурси і навик діяти, а друга - трансформаційна: привласнити собі право жити благополучним життям.
а коли і як це буде?
На курсі: 11 уроків, 17 практик, статті і, швидше за все, багато інстайтів для вас!
Ви дивитеся і слухаєте уроки, робите вправи в зручному для вас ритмі - штрафів немає

Автор і ведуча: Олена Грінберг - практикуючий психолог, клінічний психолог
Вища освіта, 7 років практики, більше 10 тисяч годин роботи з людьми.
Ще про Олену, дипломи, спеціалізації тут
"Я практик і люблю ділитися тим, що працює. Тому в моїх програмах людина отримує реальні алгоритми змін і новий досвід, а не тимчасове полегшення стану".
https://privatelink.de/?https://forgood.life/spokoyno

Угорі