Що нового?

Набір учасників Forex: з нуля до прибуткових угод (Сергій Атрощенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1912.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що Ви отримаєте:
Торгову систему GoldMain з прибутковістю в 30% за 2017 і 40% за 2018 рік.
3 онлайн-курси, які ви почнете вивчати негайно. 2 тижні навчання і торгівлі, підтримку в закритій групі, безкоштовне проходження наступних потоків тренінгу - це все дозволить отримати реальний результат.

Припустимо я новачок
Що мені потрібно робити, щоб розібратися з цим ринком, навчитися торгувати, причому не просто торгувати, а стабільно заробляти собі і не тільки собі на хліб і бажано з маслом?
  • я готовий вкладати час в навчання, але з умовою, що воно буде коротким і без води, тільки те, що потрібно. Після нього (навчання) я хочу точно розуміти, що мені робити на ринку, коли входити в угоду, коли виходити, як захистити мої гроші і як збільшувати ризики зі збільшенням мого прибутку.
  • я готовий вкласти в своє навчання трохи грошей, але мені потрібні гарантії, що все таки я можу заробляти торгуючи на ринку Форекс. Якщо я це зрозумію, якщо у мене буде виходити, я готовий вкладати багато, тому що я буду знати, що це принесе мені гроші, багато грошей.
  • я готовий вчитися. Але тільки у фахівця, який заробляє сам, чесний і має багато результативних учнів.
  • я готовий вчитися, але мені потрібна простота, а не незрозумілі пояснення після яких хочеться все відразу кинути і ніколи до цього не повертатися.
  • я готовий вчитися, але мені потрібно, щоб мене вчили, показуючи входи в угоду і виходи з неї в режимі реального часу на реальному ринку.
  • я готовий вчитися, але мені важливо, щоб мене не обсміяли потім мої близькі, за бездумно витрачені час і найголовніше гроші.
  • я готовий вчитися, але я хочу заробляти. Заробляти реально і багато.
ви готові, якщо все це буде в навчанні?
Все це я хотів мати, коли прийшов вперше на ринок Форекс. На жаль, отримати це в зрозумілому і швидкому для мене вигляді було неможливо. Тому довелося витратити більше 7 років, щоб стати професійним трейдером і ще пару років, щоб розробити систему навчання, яка б дала моїм учня те, що я хотів сам. А для новачків зробити вхід в цей ринок максимально простим. І все таки я зробив це!

ідеальний старт для новачків
Яким буде тренінг:

• коротким-все самі основні знання для результативної торгівлі за кілька годин. Вам буде достатньо для того, щоб заробляти.
  • простим-ми прибрали все найскладніше і непотрібне, після якого хочеться закрити комп'ютер і ніколи більше не підходити до валютного ринку. Взяли один інструмент і один таймфрейм. Ми гарантуємо, ви зрозумієте все.
  • результативним-прибутковість стратегії GoldMain в 2017 році-30%. Це все, ваші зароблені гроші.
  • Спільна торгівля - протягом 2-х тижнів, кілька разів, ми будемо розбирати торги з нашими поясненнями входів і виходів. Це допоможе вам отримати швидко такий необхідний досвід в торгівлі.
  • розбір ваших угод – за умови появи торгових сигналів ви надсилаєте скрін-шоти угод (пояснимо як це зробити). Ми даємо зворотний зв'язок, ви знову і знову отримуєте досвід.
  • Все що потрібно для прибуткової торгівлі – єдине в чому ми реально зацікавлені, це у вашому результаті. Ваш прибуток, наш авторитет як тренерів.
  • курси та записи торгів в електронному вигляді-ви можете повертатися до них знову і знову, якщо раптом щось забудете. Але це сильно навряд чи.
  • відповіді на питання, пояснення, вказівка помилок – все що потрібно, щоб ви запрацювали.
ваша мета в тренінгу: від 30% зростання депозиту в рік.
Тепер про вартість

Для того, щоб заробляти просто гроші, потрібно мати освіту (технікум, інститут), а це витрачені 3-5 років плюс гроші на це навчання. Ризикну припустити що мінімум-це про 2 000 до 5 000$ за найскромнішими підрахунками.
Щоб запустити звичайний бізнес, тут потрібні трохи інші суми. Ви можете порахувати самостійно: оренда, зарплати співробітників, податки, постійні і змінні витрати, і багато, дуже багато Вашого особистого часу.
Для заробітку на фондових ринках потрібні знання (хороші курси від 1 000$), оплата майданчиків для торгівлі, оборотні кошти.
Для старту на валютному ринку потрібен комп'ютер, доступ в Інтернет і старт з будь-якої суми.

про автора:
Сергій Атрощенко
автор програми
На Forex він прийшов в 2006 році, маючи за плечима успішний класичний бізнес - мережа магазинів. Як і багато, Сергій прийшов на Forex повним ентузіазму. І як багато хто, незабаром зазнав повного краху. Але Сергій нікуди не пішов з ринку. Він почав багато вчитися та аналізувати.

На самовдосконалення Сергій витратив 10 років. За цей час він створив власну успішну систему отримання великих грошей на Forex йдучи в розріз з натовпом, але в ногу з тими, хто задає тон на ринку.

Втім куди краще про Сергія і його досягнення скажуть Не слова, а справи і успіхи його учнів.
https://privatelink.de/?http://trenertrading.ru/

Угорі