Відкрийте шлях до багатства і мрій через відновлення зв'язку з родомМи поєднуємо нейрографіку і розстановки, тому що тільки разом вони дають максимально швидкий ефект і допомагають опрацювати зв'язок з родом
1 ступінь: Сила роду
Поняття розстановки-зрозумієте, що таке розстановка і як вона допомагає опрацювати зв'язок з родом
Вплив предків-дізнаєтеся про роль 7-ми поколінь роду
Ресурс-зможете отримувати ресурс від свого роду
Діагностична розстановка про мету і ресурс
Закони сімейних систем-перестанете несвідомо порушувати закони Всесвіту і розплачуватися за це
1-й ефір з експертом Оленою Абакумець
Вправа і розстановка про відносини з мамою-навчитеся прощати і приймати маму і як наслідок-себе
Алгоритм нейрографіки "Нейромандала роду" - налагодите вільний перебіг сили між вами і Родом
Вправа і розстановка про відносини з татом-навчитеся прощати і приймати тата і як наслідок-себе
Самостійна діагностика-навчіться робити діагностику за допомогою розстановки для будь-якого запиту
2 медитації (на відносини з мамою і з татом) - поліпшите відносини з батьками
Алгоритм нейрографіки "Сила роду" - знайдете необхідні ресурси для виконання мети і запозичите їх у роду
2-й прямий ефір з експертом Оленою Абакумець
Рекомендації додаткової літератури по розстановках
2 ступінь: Я творець
Генограма ("Родовід відносин") - зрозумієте, які установки ви перейняли від батьків
Тест "Сімейна спадщина" - краще зрозумієте свій рід
Вправа "зі скрині минулого" - усвідомлюєте свою спадщину і виберете, що передавати своїм дітям
Медитація по поверненню предкам їх доль-відчуєте свободу вибирати свою долю
Нейрографування "Скриня зі спадщиною" - знайдете внутрішню впевненість
Шаманський ритуал "птах роду" - зможете звертатися за підтримкою до Роду для виконання своїх бажань і цілей
Розстановка "агресори-жертви" - вийдете з позиції жертви і звільнитеся від почуття безсилля
Вправа "повернення ролей" - звільніться від повторення доль батьків
Розстановка "Я і моя Сім'я" - виявити причини конфліктів в сім'ї
Нейрографування розстановка "Я і моя Сім'я" - гармонізуєте відносини з близькими
3-й прямий ефір з експертом Оленою Абакумець
https://kurs.formagiclife.ru/silaroda
Останнє редагування модератором: