Що нового?

Набір учасників Формула багатства. Люблю і заробляю. Тариф Драйв. Жовтень 2021 (Євгенія Шустіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 17648 ГРН
Учасників: 0 з 29
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 632.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали трансформаційного тренінгу
  • 5 блоків
  • 45 уроків (по 10 - 40 хвилин)
  • 9 потужних технік для переходу на нові рівні
+ подарунок:
  • міні-тренінг"керуй емоціями"
  • Доступ до повної версії клубу Астрофітнесу на 3 місяці з тренінгом "сильна планета в гороскопі" і опрацюванням вищих планет, які відповідають за великі гроші (Плутон, Нептун
якщо тобі знайома ситуація:
  • гроші, як вода. Я заробляю добре, але гроші кудись постійно розчиняються. І при цьому на себе абсолютно не витрачаю
  • я багато всього знаю, пройшла багато навчань, володію крутими навичками, а грошей як не було, так і немає
  • з грошима зараз все добре, але я давно хочу заробляти більше. Скляна стеля ніяк не виходить пробити
  • я знаю, як заробити грошей, але всі сили в рутинних справах. Немає енергії і сил робити щось більше
  • працюю на нелюбимій роботі, мрію її поміняти, але не знаю, яка робота мені буде подобається і буде приносити дохід
тренінг підійде:
  • для тих, хто тільки починає знайомитися з астрологією
  • для тих, хто вже давно знайомий з методами Асторології
  • тому що немає відточеної технології, заснованої на індивідуальних сильних сторонах, талантах людини! У більшості тренінгів інформація дається" для всіх", тобто універсальний спосіб вирішення проблеми на весь потік учнів. Такий підхід спрацьовує максимум у 1 людини з 12, тобто всього у 8%!
  • в результаті методи здаються зрозумілі на навчанні, але не застосовні до реального життя. І вам доводиться вчитися на своїх помилках.
  • тому що немає відточеної технології, заснованої на індивідуальних сильних сторонах, талантах людини! У більшості тренінгів інформація дається" для всіх", тобто універсальний спосіб вирішення проблеми на весь потік учнів. Такий підхід спрацьовує максимум у 1 людини з 12, тобто всього у 8%!
  • в результаті методи здаються зрозумілі на навчанні, але не застосовні до реального життя. І вам доводиться вчитися на своїх помилках.
Старт 10 Жовтня

https://privatelink.de/?https://shkolaoz.ru/wealthformula_akk1010#taryfy

Угорі