ви отримаєте: матеріали трансформаційного тренінгу
Старт 10 Жовтня
- 5 блоків
- 45 уроків (по 10 - 40 хвилин)
- 9 потужних технік для переходу на нові рівні
- міні-тренінг"керуй емоціями"
- Доступ до повної версії клубу Астрофітнесу на 3 місяці з тренінгом "сильна планета в гороскопі" і опрацюванням вищих планет, які відповідають за великі гроші (Плутон, Нептун
- гроші, як вода. Я заробляю добре, але гроші кудись постійно розчиняються. І при цьому на себе абсолютно не витрачаю
- я багато всього знаю, пройшла багато навчань, володію крутими навичками, а грошей як не було, так і немає
- з грошима зараз все добре, але я давно хочу заробляти більше. Скляна стеля ніяк не виходить пробити
- я знаю, як заробити грошей, але всі сили в рутинних справах. Немає енергії і сил робити щось більше
- працюю на нелюбимій роботі, мрію її поміняти, але не знаю, яка робота мені буде подобається і буде приносити дохід
- для тих, хто тільки починає знайомитися з астрологією
- для тих, хто вже давно знайомий з методами Асторології
- тому що немає відточеної технології, заснованої на індивідуальних сильних сторонах, талантах людини! У більшості тренінгів інформація дається" для всіх", тобто універсальний спосіб вирішення проблеми на весь потік учнів. Такий підхід спрацьовує максимум у 1 людини з 12, тобто всього у 8%!
- в результаті методи здаються зрозумілі на навчанні, але не застосовні до реального життя. І вам доводиться вчитися на своїх помилках.
- тому що немає відточеної технології, заснованої на індивідуальних сильних сторонах, талантах людини! У більшості тренінгів інформація дається" для всіх", тобто універсальний спосіб вирішення проблеми на весь потік учнів. Такий підхід спрацьовує максимум у 1 людини з 12, тобто всього у 8%!
- в результаті методи здаються зрозумілі на навчанні, але не застосовні до реального життя. І вам доводиться вчитися на своїх помилках.
https://privatelink.de/?https://shkolaoz.ru/wealthformula_akk1010#taryfy