Що нового?

Придбаний Формула грошей. Тариф "Швидка трансформація" (Ірина Лілло)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5295 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1376.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 83579

прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

Я розумію вас, в дитинстві я жила звичайне життя дівчинки з неповної малозабезпеченої сім'ї, ми жили від зарплати до зарплати і грошей постійно не вистачало. Я виросла і вирішила все змінити!

вас чекає:
  • 14 тематичних модулів (теорія + практика)
  • Робочі матеріали до кожного ефіру
  • Гайд "Фінансова свобода"
  • Медитація "грошовий потік"
  • домашні завдання
  • Записи прямих ефірів курсу
програма курсу:

Модуль 1. Гроші в моєму житті. Точка а
Результат модуля: ви зрозумієте, що у вас є гроші! Ви побачите в цифрах, скільки у вас грошей і активів. Тільки те, що пораховано, можна збільшити!

Модуль 2. Що таке гроші? Навіщо мені гроші? Як зміниться моє життя, якщо в ній будуть гроші?
Результат модуля: ви зрозумієте, навіщо вам гроші насправді. Ви визнаєте їх значимість у Вашому житті і легко підете до них на зустріч

Модуль 3. Фінансова свобода реальна. Розрахунок фінансової незалежності індивідуально для вас
Результат модуля: ви прорахуєте суму вашої фінансової свободи і почнете звикати до того, що ви гідні цих грошей

Модуль 4. Грошове мислення. Установки і страхи
Результат модуля: ви піднімете негативні установки про гроші. Ви дізнаєтеся, які страхи заважають вам стати багатими

Модуль 5. Ваші нові грошові звички швидке впровадження
Результат модуля: ви позбудетеся від обмежуючих установок і почнете впроваджувати нові грошові звички

Модуль 6. Вплив відносин з батьками на ваш капітал. Сепарація. Подяка. Налагоджуємо зв'язок з родом.
Результат модуля: ви зрозумієте зв'язок грошей і ваших відносин з батьками. Ви нарешті подорослішаєте і будете готові приймати великі/нові гроші

Модуль 7. Розвиваюче і підтримуюче оточення. Інструкція по формуванню екологічних зв'язків
Результат модуля: ви навчитеся формувати підтримує розвиваюче оточення. Ви отримаєте інструкцію, як стати магнітом для людей

Модуль 8. Куди витікає грошова енергія? Ресурс і самооцінка
Результат модуля: ви навчитеся закривати енергетичні діри, через які витікають ваші гроші. Ви зможете керувати вашим внутрішнім ресурсом і отримувати від життя найкраще!

Модуль 9. Посилення самооцінки за один ефір
Результат модуля: ви зрозумієте, як стабілізувати і посилити самооцінку і стати впевненіше

Модуль 10. Психологія бідності та багатства
Результат модуля: зрозумієте, як перестати думати " по-бідному "і почати мислити"по-багатому"

Модуль 11. Нові цілі. Розробка вашої індивідуальної дорожньої карти
Результат модуля: ви навчитеся декомпозувати цілі і приходити до них. Ви зробите перші кроки вже на курсі

Модуль 12. Новий маршрут до прориву в грошах
Результат модуля: ви зрозумієте, як вирости фінансово найближчим часом

Модуль 13. Як можна заробити гроші вже сьогодні. Ваші нові гроші прямо на курсі.
Результат модуля: ви зможете заробити гроші в процесі курсу. Ви знайдете нові джерела доходу.

Модуль 14. Фінансова грамотність на кожен день
Результат модуля: ви зможете вести сімейний і особистий бюджет без економії і касових розривів. Ви навчитеся простим алгоритмам управління фінансами

Записи прямих ефірів курсу
Продажник:
https://privatelink.de/?https://irinalillo.ru/moneyformula?gcmes=32298477572#tarif

Угорі