Що нового?

Придбаний [Формула материнства] Алхімія молодості. Пакет "Базовий". Грудень 2019 (Наталія Мурашова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4964 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте пакет "Базовий"
Початок 10 грудня о 19.00
12 занять 1 раз на тиждень

Курс для жінок,які хочуть приручити свій вік.

Ви хочете стати жінкою, яка сама керує своїм віком? Ви хочете в 50 виглядати на 35, а відчувати себе на 25? Ви хочете дізнатися формулу блиску в очах, юнацького запалу, відчуття щастя і привабливих перспектив в будь-якому віці?
Або ви думаєте, що молодо виглядають тільки щасливі власниці хорошою спадковості або багаті любительки пластичних операцій і дорогих ін'єкцій?

Я розповім вам, як зрозуміти, що старість вже почала, як іржа роз'їдати вас. Я тілесний терапевт і художник. Я багато працювала з людським тілом і досить його малювала. Тому по позі, поставі і навіть голосу можу зрозуміти психологічний вік людини.

що в тілі видає старість?
  • збільшується в розмірах, пухкий ніс
  • згаслий сумний погляд
  • стиснуті напружені губи
  • голова, нахилена трохи вперед з невеликим горбиком в районі шийних хребців
  • шаркающая хода і багато чого ще.
але і ви, не будучи фахівцем, можете себе швидко продіагностувати. Це зовсім просто. Дуже чесно дайте відповідь для себе на кілька питань. Якщо хоч на один ви відповісте позитивно, то ваш вектор в житті – старість і вмирання.

отже, невеликий тест"молодість-старість".

1. Чи відвідують вас хоча б іноді такі думки:
мені вже ...(25, 36, 42), а я ще незаміжня,
у мене немає дітей, кар'єри, квартири і т. д. треба поспішати, інакше я не встигну вийти заміж, народити дітей, помру на самоті і злиднях,
мені вже пізно починати займатися ...(танцями, йогою, польотами на параплані, вивченням мов і т. д.)

2. Чи Любите ви:
часто гортати альбоми з фотографіями минулих років, де ви молода і згадувати минулі щасливі роки,Слухати роками одні і ті ж пісні і дивитися одні і ті ж фільми,бурчати і скаржитися на своє нещасне життя, сидіти на дієтах,безуспішно боротися із зайвою вагою, смакувати свої нескінченні хвороби і з захватом розповідати про всі подробиці своїм родичам або "віртуальним" подругам
Якщо все це не про вас, тоді можете далі не читати. Але якщо хоч один пункт Вас стосується, то молодість в 50 Вам точно не загрожує.

Старість, як вірус, вражає поступово все наше істота. Обличчя і тіло завжди відображають внутрішню сутність людини. І неможливо зберегти молодість на обличчі, якщо очі згасли, якщо ви з величезними сумками штовхаєтеся в переповненій маршрутці, а потім ледве тягніть ноги в осоружний будинок з нелюбимої роботи. І єдиним позбавленням від цієї каторги є декрет і потім пенсію.

Я покажу вам новий шлях. Я навчу вас, як по краплі видавити буркотливу стару зі своєї душі. Я дам вам відчути, що в 25, 40, 55 життя тільки починається!

що буде на курсі:

1. Мислення молодості. Ви дізнаєтеся, які думки і звички ведуть до старості, а які зберігають молодість.
  2. Дихання молодості. Дихальні техніки для відновлення енергії і омолодження тіла.
  3. Оптимальна вага. Ментальна робота із зайвою вагою, робота з харчовою залежністю, психологічні аспекти голодування і дієт, розуміння свого оптимальної ваги і вміння ним управляти.
  4. Молоде обличчя і тіло. Найпростіша гімнастика для особи, робота з тілесними затискачами, повернення тілу енергії життя. Танець дервішів.
  5. Спокій в душі – прибираємо поспіх і відчуття нестачі. Прибираємо страх не встигнути вийти заміж або народити дітей. Транс.
  6. Управління напрямком часу. Уповільнення часу.
  7. Курс на щасливе довголіття. Образ яскравого рясного заходу замість злиденної самотньої старості.
Але! Я не дам вам чарівних таблеток! Я не візьму на себе відповідальність за те, як ви застосуєте ці унікальні знання.
Якщо ви не почнете самі змінювати своє життя і робити дуже непрості кроки в житті, то курс вам не допоможе.

Арт-семінар автора:

https://privatelink.de/?http://online.formulamaterinstva.ru/youthalchemy_10.12.2019

Угорі