Ви отримаєте пакет "Базовий"
Початок 10 грудня о 19.00
12 занять 1 раз на тиждень
Курс для жінок,які хочуть приручити свій вік.
Ви хочете стати жінкою, яка сама керує своїм віком? Ви хочете в 50 виглядати на 35, а відчувати себе на 25? Ви хочете дізнатися формулу блиску в очах, юнацького запалу, відчуття щастя і привабливих перспектив в будь-якому віці?
Або ви думаєте, що молодо виглядають тільки щасливі власниці хорошою спадковості або багаті любительки пластичних операцій і дорогих ін'єкцій?
Я розповім вам, як зрозуміти, що старість вже почала, як іржа роз'їдати вас. Я тілесний терапевт і художник. Я багато працювала з людським тілом і досить його малювала. Тому по позі, поставі і навіть голосу можу зрозуміти психологічний вік людини.
що в тілі видає старість?
- збільшується в розмірах, пухкий ніс
- згаслий сумний погляд
- стиснуті напружені губи
- голова, нахилена трохи вперед з невеликим горбиком в районі шийних хребців
- шаркающая хода і багато чого ще.
отже, невеликий тест"молодість-старість".
1. Чи відвідують вас хоча б іноді такі думки:
мені вже ...(25, 36, 42), а я ще незаміжня,
у мене немає дітей, кар'єри, квартири і т. д. треба поспішати, інакше я не встигну вийти заміж, народити дітей, помру на самоті і злиднях,
мені вже пізно починати займатися ...(танцями, йогою, польотами на параплані, вивченням мов і т. д.)
2. Чи Любите ви:
часто гортати альбоми з фотографіями минулих років, де ви молода і згадувати минулі щасливі роки,Слухати роками одні і ті ж пісні і дивитися одні і ті ж фільми,бурчати і скаржитися на своє нещасне життя, сидіти на дієтах,безуспішно боротися із зайвою вагою, смакувати свої нескінченні хвороби і з захватом розповідати про всі подробиці своїм родичам або "віртуальним" подругам
Якщо все це не про вас, тоді можете далі не читати. Але якщо хоч один пункт Вас стосується, то молодість в 50 Вам точно не загрожує.
Старість, як вірус, вражає поступово все наше істота. Обличчя і тіло завжди відображають внутрішню сутність людини. І неможливо зберегти молодість на обличчі, якщо очі згасли, якщо ви з величезними сумками штовхаєтеся в переповненій маршрутці, а потім ледве тягніть ноги в осоружний будинок з нелюбимої роботи. І єдиним позбавленням від цієї каторги є декрет і потім пенсію.
Я покажу вам новий шлях. Я навчу вас, як по краплі видавити буркотливу стару зі своєї душі. Я дам вам відчути, що в 25, 40, 55 життя тільки починається!
що буде на курсі:
- Мислення молодості. Ви дізнаєтеся, які думки і звички ведуть до старості, а які зберігають молодість.
- Дихання молодості. Дихальні техніки для відновлення енергії і омолодження тіла.
- Оптимальна вага. Ментальна робота із зайвою вагою, робота з харчовою залежністю, психологічні аспекти голодування і дієт, розуміння свого оптимальної ваги і вміння ним управляти.
- Молоде обличчя і тіло. Найпростіша гімнастика для особи, робота з тілесними затискачами, повернення тілу енергії життя. Танець дервішів.
- Спокій в душі – прибираємо поспіх і відчуття нестачі. Прибираємо страх не встигнути вийти заміж або народити дітей. Транс.
- Управління напрямком часу. Уповільнення часу.
- Курс на щасливе довголіття. Образ яскравого рясного заходу замість злиденної самотньої старості.
Якщо ви не почнете самі змінювати своє життя і робити дуже непрості кроки в житті, то курс вам не допоможе.
Арт-семінар автора:
https://privatelink.de/?http://online.formulamaterinstva.ru/youthalchemy_10.12.2019