Що нового?

Придбаний Формула позбавлення від співзалежності. 2017 (Оксана Солодовнікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Інформація, якої немає в жодній з книг. Практика роботи через контакт зі знаючим Полем.

Солодовникова Оксана лікар-психіатр, психотерапевт, розстановник
10 січня-стан рятувальника: рятую всіх, але всі не раді чомусь
  • чому психолог-рятувальник ніколи не зможе допомогти своєму клієнтові вирости на його проблемах?
  • Як мама-рятувальник насправді поглинає енергію всієї родини?
  • чому дружина-рятувальник ніколи не врятує свого чоловіка від прийдешніх бід?
  • Як після розлучення рятувальник-мама ускладнює долю своїм дітям через конфлікти з їх батьком?
11 січня-стан жертви: жертвую всім, щоб мені були повинні
  • чому дружини-жертви рано чи пізно втратять своїх чоловіків?
  • чому у жертв завжди проблеми з грошима і є борги?
  • чому Жертва ніколи не зможе реалізуватися?
  • У чому небезпека стану жертви для здоров'я людини?
  • Як вийти зі стану жертви і отримувати любов, визнання, реалізуючись на всі 100%.
12 січня-стан переслідувача: вони самі винні, що я проявляю агресію
  • чому всі засуджуючи переслідувача, самі потрапляють в цей стан?
  • чому батько-алкоголік може володіти всередині ресурсами для майбутнього життя дитини?
  • Як вже зараз можна у дітей відстежити ознаки наявності в майбутньому залежності або асоціальної поведінки?
  • Як Знаюче Поле приходить до нас під час всіх втрат і розчарувань?
  • Як Знаюче Поле допомагає нам вийти з трикутника Карпмана?
участь у Vip-групі з додатковими практиками:
  • додаткові зустрічі по 30 хвилин, після закінчення кожного заняття.
  • Записи основних занять майстер-класу.
  • окремий кабінет зі спеціальним доступом.
  • Розширена програма з цікавими техніками.
  • Доступ до відеозаписів кожного VIP-уроку.
  • спеціальна можливість для тих, хто хоче глибше розібратися в собі і відносинах.
День 1: від рятувальника до мотиватора.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "мій внутрішній рятувальник", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом рятувальника. Часто саме те, що приховано в сімейній системі є причиною повторень в долях нащадків.

День 2: від жертви до героя.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "Моя внутрішня Жертва", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом жертви. Краще побачити це зараз, ніж нести все життя і передати дітям.

День 3: від переслідувача до дослідника.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "мій внутрішній переслідувач", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом переслідувача. Багато руйнівної енергії переслідувача несе втрати і біль, як її направити в творче русло?

https://privatelink.de/?http://solodovnikova.org/izbavlenie_ot_sozavisimosti/vip/

Угорі