Інформація, якої немає в жодній з книг. Практика роботи через контакт зі знаючим Полем.
Солодовникова Оксана лікар-психіатр, психотерапевт, розстановник
10 січня-стан рятувальника: рятую всіх, але всі не раді чомусь
- чому психолог-рятувальник ніколи не зможе допомогти своєму клієнтові вирости на його проблемах?
- Як мама-рятувальник насправді поглинає енергію всієї родини?
- чому дружина-рятувальник ніколи не врятує свого чоловіка від прийдешніх бід?
- Як після розлучення рятувальник-мама ускладнює долю своїм дітям через конфлікти з їх батьком?
- чому дружини-жертви рано чи пізно втратять своїх чоловіків?
- чому у жертв завжди проблеми з грошима і є борги?
- чому Жертва ніколи не зможе реалізуватися?
- У чому небезпека стану жертви для здоров'я людини?
- Як вийти зі стану жертви і отримувати любов, визнання, реалізуючись на всі 100%.
- чому всі засуджуючи переслідувача, самі потрапляють в цей стан?
- чому батько-алкоголік може володіти всередині ресурсами для майбутнього життя дитини?
- Як вже зараз можна у дітей відстежити ознаки наявності в майбутньому залежності або асоціальної поведінки?
- Як Знаюче Поле приходить до нас під час всіх втрат і розчарувань?
- Як Знаюче Поле допомагає нам вийти з трикутника Карпмана?
- додаткові зустрічі по 30 хвилин, після закінчення кожного заняття.
- Записи основних занять майстер-класу.
- окремий кабінет зі спеціальним доступом.
- Розширена програма з цікавими техніками.
- Доступ до відеозаписів кожного VIP-уроку.
- спеціальна можливість для тих, хто хоче глибше розібратися в собі і відносинах.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "мій внутрішній рятувальник", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом рятувальника. Часто саме те, що приховано в сімейній системі є причиною повторень в долях нащадків.
День 2: від жертви до героя.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "Моя внутрішня Жертва", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом жертви. Краще побачити це зараз, ніж нести все життя і передати дітям.
День 3: від переслідувача до дослідника.
Після основного блоку занять ми з учасниками Vip-блоку зробимо практику "мій внутрішній переслідувач", яка спрямована на діагностику тієї історії у вашій сімейній системі, яка стоїть за вашим станом переслідувача. Багато руйнівної енергії переслідувача несе втрати і біль, як її направити в творче русло?
https://privatelink.de/?http://solodovnikova.org/izbavlenie_ot_sozavisimosti/vip/