Ви отримаєте матеріали курсу з астропсихології, в якому:
- Модуль "Формула душі"
- Модуль "психологія та коучинг"
- Урок"Як вийти на 100 тисяч рублів в консультуванні"
- 4 групових ефіру з Юлією
- хто хоче розібратися зі своїм призначенням, визначити вектор руху по життю і глибше зрозуміти себе.
- хто знаходиться на роздоріжжі, на новому життєвому етапі і хоче визначити куди йому рухатися далі.
- для астрологів, які вже навчалися, але не практикують через страхи або складності. Ми максимально все спростимо і опрацюємо ваші страхи.
- Для тих, хто хоче допомагати людям. Краще інструменту просто не знайти. Ви будете стикатися з глибиною і мурашками в кожній консультації. Ця діяльність дозволяє отримати глибоке задоволення від роботи.
- для тих, хто хоче не бути прив'язаним до місця проживання, подорожувати по світу і працювати віддалено. Дана професія дозволяє це зробити.
- для керівників та власників бізнесу. Астропсихологія-це шикарний інструмент для розуміння людей та створення команди. Ви краще зрозумієте себе, свій продукт і зможете створити команду мрій.
Це курс, в першу чергу, дозволяє розібратися з собою. Проходження повного курсу дозволить вам відповісти на кілька запитань:
- Хто я? Які мої таланти?
- Для чого я народжений?
- яка моя місія і призначення?
- Для чого я прийшов у свій рід?
- хто мої близькі люди поруч і як поліпшити відносини з ними?
- Мама і тато. Опрацювання образ і вихід з негативних батьківських сценаріїв.
- яка моя стратегія для заробітку грошей?
- яка я жінка? Який я чоловік?
- який партнер мені потрібен?
- Що таке астропсихологія. Введення в професію. Вимоги до спеціаліста. Як навчитися бачити карти і людей.
- Знаки і стихії. Причина появи в Роду різних знаків.
- життєві періоди. Завдання кожного 7 річного відрізка.
- кармічний шлях душі. Північний і Південний вузол. З якими завданнями прийшла Ваша Душа?
- рід. Закони Роду. Місце в системі.
- батьки та сценарії. Як це може бути проявлено в карті. Як вийти з негативних сценаріїв?
- інструмент Формула душі. Загальний аналіз. Планети в знаках. Управитель.
- Сонце, іскра в людині, батьківська лінія. Хвороби Сонця.
- місяць, материнська лінія, почуттів. Хвороби Місяця. Догляд в жертву.
- Венера. Як жінці розкрити себе. Почуття та їх вираження. Хвороби планети.
- Марс, Меркурій, Юпітер.
- Сатурн: закон, порядок, відповідальність, страхи і як їх нейтралізувати.
- ланцюг планет Уран, Нептун, Плутон.
- аспекти у формулі, орбіти. Цікаві зв'язки.
- Формула дітей, чоловіків, жінок. Аналіз сім'ї.
- Як зібрати формулу воєдино? Покроковий аналіз Формули душі. Призначення людини у Формулі.
- на курсі Ви отримаєте практичні знання, які допоможуть вам почати практику вже в перший місяць.
- Вся інформація буде подана простою мовою, яка застосовується до реального життя, для цього не потрібно володіти особливими або технічними знаннями.
- ви не просто будете дізнаватися опису планет і аспектів, ви будете працювати з собою. Астрологія-це інструмент, який може бути небезпечним в руках зашореної людини. Для того, щоб консультація була ефективна для клієнта, щоб фахівець не навішував ярлики і не сипав негативними прогнозами, до самого фахівця є ряд вимог. Найголовніша вимога-робота з собою. На курсі ви зможете дуже глибоко попрацювати зі своїм мисленням, страхами, установками.
- Автор курсу - Це не нафталіновий астролог, це успішна, яскрава, щаслива, реалізована дівчина з потужною енергетикою. Не надихнутися буде неможливо!
https://privatelink.de/?https://terenteva8.com/