Що нового?

Придбаний Формула струменевих оргазмів 2.0 (Алекс Мей)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Якщо ви прийміть рішення стати клієнтом "Формули струменевих оргазмів 2.0" під час його запуску, то крім унікальної і дійсно рідкісної надздібності доставити практично будь-якій жінці найпотужніший, глибокий і незабутній оргазм, ви також отримаєте:

Бонус №1.можливість отримати фізичну копію відеокурсу абсолютно безкоштовно!

Цей подарунок отримають тільки перші 100 осіб, які оформлять і оплатять своє замовлення на новий відеокурс швидше за всіх інших.

Інакше кажучи, якщо ви встигнете потрапити в їх число, то моя служба підтримки окремо зв'яжеться з вами і уточнить, на яку адресу вам відправити посилку.

Цей бонус є рідкісним ексклюзивом, так як найближчим часом продажі фізичної версії системи взагалі не плануються!

Бонус №2. Доступ до живого вебінару з відповідями на ваші питання по сквиртингу.

Цілком можливо, що після вивчення програми ви захочете поспілкуватися зі мною в режимі реального часу і отримати розгорнуті відповіді, а також послухати відповіді на питання інших людей.

З мого багаторічного досвіду роботи чітко видно, що подібний формат часто ідеально підходить для нестандартних і найцікавіших питань.

Тому, абсолютно кожному клієнту "Формули струменевих оргазмів 2.0" через деякий час (приблизно через пару тижнів після релізу) буде відправлена інформація по тому, як потрапити на це унікальне і недоступне для інших онлайн-подія.

Бонус №3.подарунок вартістю 5 000 рублів ...

Йдеться про безкоштовний доступ до мого авторського відеокурсу"сексуальні позиції для максимальної насолоди".

Це важливе доповнення дасть вам вичерпну відповідь на популярне питання: "які позиції дозволяють максимально опрацювати точку джі і підготувати жінку до струменевих оргазмів?"

Плюс до цього ви відкриєте для себе десятки найпотужніших секс-позицій, які дозволять вам доводити свою жінку до самих різних оргазмів, причому небувалої сили. Всі вони адаптовані під звичайну людину і не вимагають спеціальних фізичних навичок або будь-якої підготовки.

Бонус №4.перша версія відеокурсу "Формула струменевих оргазмів".

Один з бажаючих купити другу версію програми запитав у моєї служби підтримки: "а чи можу я після покупки поглянути на першу версію курсу? Адже по ній вже домоглися результатів так багато людей...".

Дійсно, чому б і ні. Можливо, Вам буде цікаво дізнатися, з чого все починалося і яким була перша версія курсу. Тим більше повторне закріплення матеріалу піде на користь кожному.

Тому, замовляючи доступ до другої частини програми, ви отримаєте її першу версію абсолютно безкоштовно!

Бонус №5.секретний бонус вартістю >500 євро.

Опис цього подарунка (який отримає аьсолютно кожен клієнт другої версії відеокурсу) ви дізнаєтеся в одному з найближчих відео, проте можу сказати вам прямо зараз, що ця унікальна привілей серйозно допоможе вам засвоїти всі тонкощі і нюанси оновленої системи.

https://privatelink.de/?http://sexualmastery.ru/

Угорі