формулювання питань до таро про кохання
Курс для практикуючих тарологів
До біса розклади! Даєш грамотні питання!
Я не прихильниця розкладів, особливо "авторських", особливо почерпнутих на просторах інтернету.
У роботі з клієнтом я дотримуюся комплексного підходу для розбору запиту. Так, щоб налагодити довірчий діалог з клієнтів. Реально допомогти йому з рішенням запиту, прийняттям вірного вибору. І звичайно, надихнути клієнта на самовиховання, досконалість душі.
Для цього вкрай мало вміти просто тлумачити карти. Тлумачити карти потрібно застосувати до конкретного питання. Але як задати той самий, потрібний питання, нерідко користувачі таро не знають.
А ви-можете дізнатися і навчитися.
Запрошую вас, колеги-тарологи, до осіннього курсу "формулювання питань до ТАРО про любов".
Я не буду вчити вас тлумачити карти, напихати авторськими розкладами або особливими значеннями карт. Замість цього, ви отримаєте гнучку методику підбору питань, яку можна легко адаптувати під будь-яку ситуацію в любовній сфері.
для кого цей курс?
* для тих, хто награвся в ворожіння на картах таро і тепер має намір працювати в повну силу, з усією відповідальністю і ставкою на якість.
* Для тих, хто хоче зробити свої таро-консультації ефективніше, доводити клієнтів до реальних результатів.
* Для тарологів, які не розуміють чужі авторські розклади і хочуть створювати свої розклади, зрозумілі і корисні собі і клієнтам.
* Для тих, хто вже вміє тлумачити карти і хоче стати консультантом номером один у своїй ніші, на розпорошуючись на все про все.
* Для тих, кому набридло знецінювати власний потенціал, і хто готовий заробляти на таро-консультуванні більше 5000 рублів за годину роботи.
що Ви отримаєте?
Створіть портрет реального клієнта, якому ви дійсно здатні допомогти, з яким ви на одній хвилі і який бере відповідальність за своє життя.
Визначтеся зі своєю спеціалізацією, в якій ви станете фахівцем номером один, без ризику розгубити потенційних клієнтів. Вам будуть довіряти, вас будуть цінувати і рекомендувати як гідного фахівця в любовній темі і душевну людину.
Навчіться розбирати запити клієнтів комплексно, доводячи їх до реальних результатів. Ніяких" одне питаннячко безкоштовно "або"один розклад за відгук". Тільки відчутна допомога у вирішенні проблем ваших клієнтів.
Ви більше не будете залежати від чужих розкладів. Ви зможете адаптувати методику підбору грамотних питань під свою роботу, любовні запити клієнтів, як вважаєте за потрібне.
Створіть особистий кодекс роботи, який влаштує вас і якому будуть слідувати ваші клієнти, не нахабніючи, не тиснучи на жалість.
Навчіться продавати ваші таро-консультації дорожче 5000 рублів відповідно до заявленого рівня якості.
Підвищите рівень впевненості в собі, як в таро-фахівця, який чуйно розуміє справжні запити клієнтів і задовольняє їх на 5+.
Підтягнете кваліфікацію на терені таролога. Відтепер ви точно зрозумієте цінність своєї роботи і себе, як фахівця. І зможете встановлювати обґрунтовані і гідні цінники на ваші продукти/послуги.
Зміцніть позиції експерта в любовній темі. Тим самим підвищите рівень довіри аудиторії до себе.
Сформуєте свій світогляд про любов, закономірних процесах розвитку любовних відносин. А значить, заговорите з клієнтом мовою його потреб на користь виховання і досконалості його душі, гармонійного розвитку любовного союзу.
Навчіться відрізняти корисливі, ниці запити клієнтів від справжніх і цінних. Тим самим встановіть особистий фільтр клієнтів і умов роботи – з ким готові співпрацювати і за якими запитами, а з ким варто розпрощатися на березі.
цей курс НЕ для вас, якщо:
ви – новачок, взяли таро в руки буквально вчора і не маєте навіть приблизного уявлення, що це таке.
Ви віддаєте перевагу колупатися в значеннях, а не вести клієнта до результату. Я не буду вчити вас тлумачити карти.
Ви не готові практикувати. Я не буду шукати для вас клієнтів. Відповідальність за практику лежить повністю на ваших плечах.
що всередині?
* 5 відеоуроків в запису, переглядати які ви зможете в будь-який зручний вам час.
* 4 бонус-уроки для підвищення ефективності вашого таро-консультування і впевненості в собі, як у фахівця (для пакету вогонь).
* Конспекти всіх відеоуроків.
* Заняття в закритій групі ВКонтакте двічі на тиждень. Так що розраховуйте свій час, щоб встигати практикуватися.
* Персональна тема для звітів по практиці (для пакету вогонь).
* Домашні завдання зі зворотним зв'язком (для пакету вогонь).
* Загальний чат однодумців для підтримки, без флуду і спаму.
* Уроки будуть відкриватися 2 рази на тиждень по вівторках і п'ятницях о 10.00 за мск.
* Проста і ефективна методика формулювання питань до таро про любов
* Особливості консультування. Як знайти спільну мову з клієнтом?
для навчання підійде будь-яка колода таро.
У програмі курсу
1 урок. Хто ваш клієнт і що йому потрібно?
Формуємо портрет цільової аудиторії і вибираємо ключову нішу.
2 урок. У що вірити і що транслювати?
Формуємо світогляд, що таке любов, і складаємо особистий кодекс роботи.
3 урок. Набуття Любові
Вчимося підбирати грамотні питання для комплексного розбору запитів про самотність і бажання знайти любов, побудувати гармонійні відносини, створити сім'ю. + складаємо портрет потенційного партнера
4 урок. Розвиток відносин
Підбираємо грамотні питання для ефективного розбору: ситуацій конфліктів у відносинах, ризиків розлучення, "тягомотини" і одноманітності в союзі, шансів на шлюб і т.д. + виявляємо перспективи розвитку для пари.
5 урок. Любовний трикутник
Всебічний розбір ситуацій" 2 + 1 " (він, вона і коханка/коханець), допомога клієнту, щоб зробити правильний вибір. + складне питання любовних зрад.
Бонус-урок " як продавати таро-конс дорожче 5000 рублів?"
Бонус-урок "особливості консультування жінок-клієнток"
Бонус-урок"10 спосіб підняти впевненість у собі, як у таролога"
Бонус-урок"види клієнтів і способи ефективної взаємодії з ними"
Курс для практикуючих тарологів
До біса розклади! Даєш грамотні питання!
Я не прихильниця розкладів, особливо "авторських", особливо почерпнутих на просторах інтернету.
У роботі з клієнтом я дотримуюся комплексного підходу для розбору запиту. Так, щоб налагодити довірчий діалог з клієнтів. Реально допомогти йому з рішенням запиту, прийняттям вірного вибору. І звичайно, надихнути клієнта на самовиховання, досконалість душі.
Для цього вкрай мало вміти просто тлумачити карти. Тлумачити карти потрібно застосувати до конкретного питання. Але як задати той самий, потрібний питання, нерідко користувачі таро не знають.
А ви-можете дізнатися і навчитися.
Запрошую вас, колеги-тарологи, до осіннього курсу "формулювання питань до ТАРО про любов".
Я не буду вчити вас тлумачити карти, напихати авторськими розкладами або особливими значеннями карт. Замість цього, ви отримаєте гнучку методику підбору питань, яку можна легко адаптувати під будь-яку ситуацію в любовній сфері.
для кого цей курс?
* для тих, хто награвся в ворожіння на картах таро і тепер має намір працювати в повну силу, з усією відповідальністю і ставкою на якість.
* Для тих, хто хоче зробити свої таро-консультації ефективніше, доводити клієнтів до реальних результатів.
* Для тарологів, які не розуміють чужі авторські розклади і хочуть створювати свої розклади, зрозумілі і корисні собі і клієнтам.
* Для тих, хто вже вміє тлумачити карти і хоче стати консультантом номером один у своїй ніші, на розпорошуючись на все про все.
* Для тих, кому набридло знецінювати власний потенціал, і хто готовий заробляти на таро-консультуванні більше 5000 рублів за годину роботи.
що Ви отримаєте?

цей курс НЕ для вас, якщо:

що всередині?
* 5 відеоуроків в запису, переглядати які ви зможете в будь-який зручний вам час.
* 4 бонус-уроки для підвищення ефективності вашого таро-консультування і впевненості в собі, як у фахівця (для пакету вогонь).
* Конспекти всіх відеоуроків.
* Заняття в закритій групі ВКонтакте двічі на тиждень. Так що розраховуйте свій час, щоб встигати практикуватися.
* Персональна тема для звітів по практиці (для пакету вогонь).
* Домашні завдання зі зворотним зв'язком (для пакету вогонь).
* Загальний чат однодумців для підтримки, без флуду і спаму.
* Уроки будуть відкриватися 2 рази на тиждень по вівторках і п'ятницях о 10.00 за мск.
* Проста і ефективна методика формулювання питань до таро про любов
* Особливості консультування. Як знайти спільну мову з клієнтом?
для навчання підійде будь-яка колода таро.
У програмі курсу
1 урок. Хто ваш клієнт і що йому потрібно?
Формуємо портрет цільової аудиторії і вибираємо ключову нішу.
2 урок. У що вірити і що транслювати?
Формуємо світогляд, що таке любов, і складаємо особистий кодекс роботи.
3 урок. Набуття Любові
Вчимося підбирати грамотні питання для комплексного розбору запитів про самотність і бажання знайти любов, побудувати гармонійні відносини, створити сім'ю. + складаємо портрет потенційного партнера
4 урок. Розвиток відносин
Підбираємо грамотні питання для ефективного розбору: ситуацій конфліктів у відносинах, ризиків розлучення, "тягомотини" і одноманітності в союзі, шансів на шлюб і т.д. + виявляємо перспективи розвитку для пари.
5 урок. Любовний трикутник
Всебічний розбір ситуацій" 2 + 1 " (він, вона і коханка/коханець), допомога клієнту, щоб зробити правильний вибір. + складне питання любовних зрад.
Бонус-урок " як продавати таро-конс дорожче 5000 рублів?"
Бонус-урок "особливості консультування жінок-клієнток"
Бонус-урок"10 спосіб підняти впевненість у собі, як у таролога"
Бонус-урок"види клієнтів і способи ефективної взаємодії з ними"
https://privatelink.de/?https://vk.com/@taro_kassandry-formulirovka-voprosov-k-taro-o-lubvi