Курс "Обробка фото в три кліка".
"Хіба це можливо?"- запитаєте ви.
Так, якщо знати найнеобхідніші інструменти і використовувати їх.
Чому так важливо володіти навичками фотографування та обробки фотографії?
А тому, що якщо ви створюєте щось своїми руками, хочете продати свій товар онлайн, то у вас є всього одна можливість знайти свого покупця - зробити гарне фото!
ЗАДУМАЙТЕСЬ всього ОДНА можливість
Я нікого не вмовляю..,
...але якщо цікаво, то завдяки курсу ви познайомитеся з такими фоторедакторами як АВАТАН і ФОТОШОП, а так само онлайн сервісом для добірки шрифтів.
Ми не будемо вдаватися в усі тонкощі і подробиці інструментів. Їх ОООооочень багато. Я покажу тільки найнеобхідніші, завдяки яким, ви за 15 хвилин перетворите ваше звичайне фото в художню листівку.
Кілька простих кроків,/які я, до речі, відпрацьовувала роками/і вуаля!
Тут не потрібно бути комп'ютерним генієм, тут просто потрібно буде повторити за мною відпрацьовану технологію і закріпити її.
Курс ідеально підійде для початківців рукодільниць і для тих, хто з обробкою фото на Ви.
Розвіємо разом міф, що обробити фото може тільки професіонал.
Продажник
"Хіба це можливо?"- запитаєте ви.
Так, якщо знати найнеобхідніші інструменти і використовувати їх.
Чому так важливо володіти навичками фотографування та обробки фотографії?
А тому, що якщо ви створюєте щось своїми руками, хочете продати свій товар онлайн, то у вас є всього одна можливість знайти свого покупця - зробити гарне фото!
ЗАДУМАЙТЕСЬ всього ОДНА можливість
Я нікого не вмовляю..,
...але якщо цікаво, то завдяки курсу ви познайомитеся з такими фоторедакторами як АВАТАН і ФОТОШОП, а так само онлайн сервісом для добірки шрифтів.
Ми не будемо вдаватися в усі тонкощі і подробиці інструментів. Їх ОООооочень багато. Я покажу тільки найнеобхідніші, завдяки яким, ви за 15 хвилин перетворите ваше звичайне фото в художню листівку.
Кілька простих кроків,/які я, до речі, відпрацьовувала роками/і вуаля!
Тут не потрібно бути комп'ютерним генієм, тут просто потрібно буде повторити за мною відпрацьовану технологію і закріпити її.
Курс ідеально підійде для початківців рукодільниць і для тих, хто з обробкою фото на Ви.
Розвіємо разом міф, що обробити фото може тільки професіонал.
Продажник
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-109633943?w=product-109633943_3763148/query