Що нового?

Придбаний Фотографія як сучасне мистецтво: сім'я (Андрій Зейгарник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

СІМ'Я як невичерпне джерело натхнення
З аматорських сімейних фото зазвичай починається наше знайомство з фотографією. Сімейні фотографії супроводжують нас все життя. Але що якщо сімейне фото - це ще й нетривіальна тема для арт-фотографії? Давайте переконаємося в цьому.
Часто поняття " сімейна фотографія "використовують в негативному ключі як протиставлення фотографії" високої "і"художньої". Однак є чимало прикладів, коли фотографи ставали відомими завдяки своїм сімейним фотографіям. Деякі з них фотографували свою реальну сім'ю, інші — уявних родичів або чужі сім'ї. У чому особливість цих проектів? Чим вони виділяються серед сотень інших, у чому їхня цінність для глядача?
Саллі Манн справедливо зазначає, що найкраще ми фотографуємо те, що нам ближче. А що може бути ближче сім'ї? Це те, що ми любимо, краще знаємо, що нас турбує, турбує, радує, дає і забирає сили. Те, що повно протиріч. Сім'я-це те, що завжди з нами, було до нас, і залишиться після нас. Перші слова, які ми говоримо, звернені до наших батьків, останні — до наших дітей. Сім'я-це легенди про минуле і фантазії про майбутнє. Тому ми і говоримо про сім'ю як одну з найважливіших фотографічних тим.

Викладач:
Андрій ЗЕЙГАРНИК
Андрій Зейгарник-фотограф і художник, досвідчений викладач. Його основні теми-композиція в Фотографії, Фотографія і питання психології, проектна робота, сучасне мистецтво.
Андрій Зейгарник-автор публікацій з хімії, фізики, математики, штучного інтелекту, історії психології та теорії фотографії. Закінчив МІТХТ ім. Ломоносова, з 2003 року спеціалізується на арт-фотографії. Андрій-прихильник системи розвиваючого навчання, тобто, навчання при якому не заучуються конкретні способи вирішення шаблонних вправ, а ставляться завдання розвитку і саморозвитку, які ведуть до успішних, осмисленим і змістовним фотографічним практикам.

ЩО ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ?
У яких жанрах працюють фотографи над темою сім'ї?
Які є ідеї проектів про сім'ю?
Якими засобами фотографи розповідаю про те, що їм дорого і близько?
Що можна запозичити у тих, хто над цією темою успішно працював?

ДЛЯ КОГО ЦЕ?
Семінар розрахований на широке коло слухачів і не вимагає спеціальних навичок. На занятті буде цікаво будь-якому присутньому, необхідний лише інтерес до сучасної фотографії.

Переваги семінару
Цей семінар-один з декількох в серії, присвяченій фотографії як сучасному мистецтву. У цій серії розглядаються жанри (портрет, автопортрет, пейзаж, натюрморт та інші), найбільш важливі теми (сім'я, смерть, індивідуальність, секс) і найбільш важливі прийоми. Матеріал-також цікаве доповнення до онлайн-курсу"проектне мислення у фотографії".

Продажник:
https://privatelink.de/?https://liveclasses.ru/course/photo/photography_as_a_contemporary_art_family/

Угорі