Що нового?

Набір учасників Фотографія на відкритому повітрі. Колекція майстерні (Еммет Спарлінг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1697 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У 2018 році був створений онлайн-семінар "фотографія на відкритому повітрі", щоб краще зрозуміти мій робочий процес і техніку зйомки. Епізоди семінару супроводжують мене на місцях, коли я знімаю світанки, портрети, Arial, Blue Hour та Astro Photography.

Повний семінар (з @itsbigben) був припинений на початку цього року, однак я знову зробив свої епізоди доступними!

Якщо ви вже купували у мене повний майстер-клас із фотографії на відкритому повітрі, це ті самі епізоди. Так що немає необхідності купувати знову.

Колекція майстерні включає в себе як портретну, так і Пейзажну колекції.

* Будь ласка, зверніть увагу, що в цю колекцію майстер-класів не включені пресети.

Інформація в цих 7 епізодах має велику цінність, і я не можу дочекатися, щоб знову зробити її доступною для вас.

У кожному епізоді я знімаю в полі, Потім надсилаю фотографії в студію, де навчаю вас процесу редагування.

• прискорений КУРС по роботі з камерою і композиції (15 хвилин)
    Оновіть основи фотографії, перш ніж переходити до решти епізодів.
  • зйомка сходу сонця, Т. 1 (25 хвилин)
    Зйомка сходу сонця на озері на острові Боуен. Умови зйомки не були ідеальними для сходу сонця, але я покажу вам, як працювати з цим на льоту і отримувати приголомшливі результати, незважаючи ні на що.
  • зйомка сходу сонця, Т. 2 (31 хвилина)
    Ми прямуємо до підвісного мосту Капілано на Схід Сонця. Я навчаю вас працювати з раннім ранковим світлом і робити портрети з @lifeofkiera. Я також покажу вам, як я інтегрую людину в навколишнє середовище.
  • портретна зйомка (24 хвилини)
    Я об'єднуюся зі своєю подругою Каріс (@karisdawson), яка спочатку захопила мене модною фотографією ще в середній школі. Я повторюю свій процес при роботі з моделлю-показую вам, хлопці, як правильно висвітлити об'єкт зйомки, додати глибини знімку і надати вашому портрету мрійливий вигляд.
  • зйомка з безпілотника (13 хвилин)
    Я розповім вам про свій процес зйомки з безпілотника на натурі в Боуен-Айленді.
  • синя година (18 хвилин)
    Після заходу сонця у вас є коротке вікно для синьої години. У цьому епізоді я навчу вас, як скористатися цим і зробити захоплюючі знімки за допомогою цієї унікальної блискавки.
  • АСТРОФОТОЗЙОМКА (42 хвилини)
    Можливо, це найважча тема для вирішення. Я беру тебе на дві окремі зйомки. Одна зйомка з Canon 5dmk4 (повнокадрова, професійна камера) і одна зйомка з Canon 7d (кроп-сенсор, Аматорська камера), щоб показати вам, як Обладнання впливає на нічну зйомку. Я покажу вам, як отримати хороші зображення з кожної камери та як ефективно їх редагувати.
********** колекція семінарів також включає в себе PDF-файл з нотатками з кожного епізоду для ознайомлення при перегляді епізодів.

Особлива подяка Шейну Маклаклану за допомогу у створенні цих онлайн-епізодів завдяки його неймовірним навичкам режисера.

$65,00

Продажник
Посилання https://privatelink.de/?https://marketplace.gotriplit.com/products/photography-outdoors

Угорі