⠀
Тема, яка дуже довго була в моїй голові і яку я довго обмірковувала, щоб все зробити в моєму стилі:
Зрозуміло
Цікаво
Реалізовано
Корисно
⠀
Хто вже був у моїх марафонах знають всю цінність цих уроків.
І ще я не повторюю одне і теж в кожному марафоні. Тому Ви можете взяти участь другий-третій-четвертий раз і дізнатися більше.
⠀
МАРФОН-КУРС Вам корисний:
⠀
Ви хочете навчитися позувати в студії або у себе в квартирі.
Ви ведете або починаєте вести свій блог в соц.мережах і хочете додати більше своїх фото в профіль.
Ви ніколи в житті не фотографувалися і Вам потрібно з чогось почати.
У вас скоро фотосесія і ви хочете потренуватися перед зйомкою і отримати максимум результату від самої фотосесії.
Ви хочете навчитися робити знімки самостійно в будь-якій життєвій ситуації (в ресторанах і кафе, під час подорожей і поїздок, в готелях і навіть в парках)⠀
Участь в марафоні платне 1450Р. але до 17 лютого ціна буде зі знижкою
всього лише 950 рублів!
⠀
Ви отримаєте готову схему дій від А до Я.
Уникнете помилок і заощадите час і гроші на зйомку. Підготовка-зйомка-обробка
І все це зробите самі без фотографа.
⠀
ДЛЯ оплати внеску на участь переходьте за активним посиланням у мене в профілі і дотримуйтесь інструкції.
Все автоматизовано.
Лист з усією інформацією по марафону прийде вам на пошту.
Продажник
Тема, яка дуже довго була в моїй голові і яку я довго обмірковувала, щоб все зробити в моєму стилі:
Зрозуміло
Цікаво
Реалізовано
Корисно
⠀
Хто вже був у моїх марафонах знають всю цінність цих уроків.
І ще я не повторюю одне і теж в кожному марафоні. Тому Ви можете взяти участь другий-третій-четвертий раз і дізнатися більше.
⠀
МАРФОН-КУРС Вам корисний:
⠀
Ви хочете навчитися позувати в студії або у себе в квартирі.
Ви ведете або починаєте вести свій блог в соц.мережах і хочете додати більше своїх фото в профіль.
Ви ніколи в житті не фотографувалися і Вам потрібно з чогось почати.
У вас скоро фотосесія і ви хочете потренуватися перед зйомкою і отримати максимум результату від самої фотосесії.
Ви хочете навчитися робити знімки самостійно в будь-якій життєвій ситуації (в ресторанах і кафе, під час подорожей і поїздок, в готелях і навіть в парках)⠀
Участь в марафоні платне 1450Р. але до 17 лютого ціна буде зі знижкою
всього лише 950 рублів!
⠀
Ви отримаєте готову схему дій від А до Я.
Уникнете помилок і заощадите час і гроші на зйомку. Підготовка-зйомка-обробка
І все це зробите самі без фотографа.
⠀
ДЛЯ оплати внеску на участь переходьте за активним посиланням у мене в профілі і дотримуйтесь інструкції.
Все автоматизовано.
Лист з усією інформацією по марафону прийде вам на пошту.
Продажник
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BtuswlEg2LX/