Часто дизайнери в Україні навіть після завершення спеціалізованих вузів розгублено дивляться по сторонах.
Майже щодня від різних людей я чую питання, як стати хорошим дизайнером інтер'єрів, що потрібно для цього знати, вміти, куди рухатись ?
Дехто готовий навіть переїхати з іншого міста і без оплати виконувати будь-які завдання в моїй майстерні, щоб просто побути поруч і отримати відповіді на ці питання.
Щоб допомогти максимальній кількості дизайнерів, а не одиницям я й створила цей онлайн курс.
Курс без води, підкріплений прикладами з реальної практики та доповнений нашими робочими файлами та шаблонами.
Що входить:
Майже щодня від різних людей я чую питання, як стати хорошим дизайнером інтер'єрів, що потрібно для цього знати, вміти, куди рухатись ?
Дехто готовий навіть переїхати з іншого міста і без оплати виконувати будь-які завдання в моїй майстерні, щоб просто побути поруч і отримати відповіді на ці питання.
Щоб допомогти максимальній кількості дизайнерів, а не одиницям я й створила цей онлайн курс.
Курс без води, підкріплений прикладами з реальної практики та доповнений нашими робочими файлами та шаблонами.
Що входить:
- Покроковий план створення проєкту (від ідеї до погодження)
- 15,5 годин експертного відео контенту від практикуючого дизайнера інтер‘єрів
- 2 500 сторінок матеріалів для завантаження в PDF форматі
- 16 тем які охоплюють всі етапи створення дизайну інтер'єрів
- Ніякої води. Тільки практичні навички та найважливіша інформація для сучасного інтер'єрного проєктування
- ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЇ
- ІНСТРУМЕНТИ ДИЗАЙНЕРА
- ТВОРЧА ТЕХНОЛОГІЯ
- РОБОТА З ЗАМОВНИКОМ
- КОМПОЗИЦІЯ
- КОЛІР
- ОСВІТЛЕННЯ
- НОРМИ
- ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ
- ЕРГОНОМІКА ТА ОБ'ЄМНЕ ПЛАНУВАННЯ
- КРЕАТИВ, ГЕНЕРАЦІЯ ІДЕЙ
- ЕСКІЗИ, КОЛАЖІ, СКЕТЧІ