Представляю вам Освітній online простір, де я глибоко і детально пояснюю механіку дизайну людини.
Зрозуміло і цікаво і новачкам і професіоналам.
Участь у проекті "Фрактал 2027" може змінити ваше розуміння життя і самих себе. Ми знімемо величезну кількість питань і проблем, які роками приносили страждання і не давали насолоджуватися життям. Розуміння себе, своїх близьких, розуміння механізмів життя, по-справжньому, приносить різницю в те, як ми проходимо свій життєвий шлях.
Про проект "Фрактал 2027"
"Фрактал 2027" - це освітнє і трансформаційне занурення в усвідомленість і правду з"Дизайном людини". Ніщо інше, крім правди, не здатне зцілити наші життя від нерозуміння і страждань, що виникають через глибокі спотворень нашого розуму.
Крім того, Ви зможете надсилати свої запитання, які також можуть бути натхненням для мене і темою наступного аудіо або відеоматеріалу. Питання буду відбирати по відгуку. Але основні теми цієї програми вказані нижче.
освітня програма
Розділ 1
Введення в систему дизайн людини
Еволюційна перспектива. Глобальний погляд на наш вигляд через призму механіки дизайну людини.
Визначеність і відкритість.
Стійка життєва сила в нас.
Червоне і чорне
Що ми усвідомлюємо і що не усвідомлюємо. Що живить наше внутрішнє напруження і де закладений конфлікт, що живить нашу психологічну динаміку.
Розділ 2
Механіка людини
9 центрів як 9 функцій людської істоти.
Практичний погляд на центри як на рубрики, що об'єднують характеристики людини.
І просунутий погляд на центри як на діапазони частот.
РОЗДІЛ 3
Тиск, в якому ми живемо
Центри тиску. Початок подорожі в Дизайн людини через знайомство з механікою центрів тиску. Неминуча умова життя. Погляд на основу того, що означає Бути людиною. "Прийняття обмежень як перший крок до трансценденції."(заголовок до 60 воріт Рейв І-Цзин)
Розділ 4
Моторні центри
Сакральний центр і его-центр-боротьба і союз двох моторів в еволюційній перспективі і в житті кожного з нас. Механічні причини існування дилеми"Хочу робити одне, а треба робити інше". Як кореневий і емоційний центри моторизують тіло.Чому емоційний центр, є мотором. Що таке емоційна ясність.
Розділ 5
Центри усвідомленості
Еволюція уважності в біологічній формі. На чому заснована наша усвідомленість? Яка Механіка уважності в селезінковому центрі, аджна центрі та Центрі сонячного сплетіння. Чому ми найскладніший біологічний вид і в чому дилеми нашої усвідомленості.
Розділ 6
Життєвий шлях
Джі центр і центр вираження. Що таке я? Як ідентичність пов'язана з напрямком і любов'ю. І що таке горловий центр. Нюанси відкритості та визначеності центрів.
Розділ 7
Де вона наша істина?
Внутрішні авторитети. Якщо життя-це низка рішень. То найважливішим питанням є те, як робити правильні рішення. Але правда полягає в тому, що ми можемо тільки виявляти правильні рішення. Ми не можемо їх робити. Як виявляти свої правильні рішення? Механіка роботи всіх типів внутрішніх авторитетів, включаючи рефлекторів і ментальних проекторів.
Розділ 8
Як ми відрізняємося?
Тип.Дві перспективи.Емпірична, через погляд на еволюцію нашого виду. Приклади реалізації типів в історії.Механічний. Ясне розуміння механіки всіх 4 типів, їх відмінностей і особливостей.
Заняття поза програмою
Питання учасників курсу можуть стати натхненням для створення додаткових лекцій або вебінарів на різні теми.
https://privatelink.de/?https://fractal2027.ru/?gcmes=4600415559&gcmlg=2049468