Гарненько зваживши всі" ЗА " і "проти" я все ж вирішив викласти вам великий курс (FullPack) з автоматичного ведення ВК. Всі описані в курсі способи відточені мною протягом довгого часу і показали хороший результат. На даний момент я є адміністратором (творцем) 12 спільнот, які щодня випускають свої дозволені 50 постів. Абсолютно всі спільноти Я веду самостійно за допомогою своїх хитрощів і примочок. 10 з 12 груп ведуться на автоматі і вимагають від мене зовсім мінімум часу (модерація), а 2 групи - Великі паблік, які я заповнюю тільки вручну з якісним підходом до вибору контенту.
Всі паблік, якими я займаюся спрямовані на мільйонне місто, тому ви без проблем можете уявити їх напрямки. Чому так? Тому що знайти потенційних рекламодавців у кілька разів простіше! Я не буду вас обманювати, найбільший мій паблік всього 30 000 чоловік, а найменший 1000 чоловік. У конкурентах знаходяться пабліки населенням 80к, 60к, 50к, 40к.
що Ви отримаєте, купивши мій курс?
- ви будете мати уявлення чому вести міський паблік вигідно.
- які напрямки варто розвивати, популярні тематики.
- ви навчитеся абсолютно безкоштовно заповнювати свої паблік тематичним матеріалом. Вам не потрібно класти гроші на AntiGate і подібні, вам не доведеться купувати море акаунтів і т. д. Сервіс сам визначає рекламні пости, допомагає якісно фільтрувати небажаний контент, одним словом - бомба, яка в правильних руках зможе принести прибуток!
- Я спалю вам тематики груп, яких немає в 90% міст, а там де вони є - групи занедбані, тому що вести їх складно. Завдяки автоматичному заповненню ваші групи завжди будуть заповнені!
- я опишу вам способи, які я використовую для залучення людей до групи. У тому числі додатково Ви отримаєте: Курс "даруємо передплатникам безкоштовні флешкарти" і бонуси до нього; -)
Ну і скільки ти заробляєш?
На невеликій сітці з 12 груп (маленьких ще)
- у звичайні місяці я заробляю близько: 5000 рублів;
- святкові місяці (лютий, березень): близько 7000-8000 рублів;
- Новий рік: до 30 000 рублів.
Звичайно ви будете заважати один одному, створюючи однотипні групи, але:
- Проявивши кмітливість ви зможете придумати власні тематики груп!
- Одні почнуть щільно працювати за курсом, інші створивши групи заспокояться і заб'ють.
- Природний відбір!
- Ви отримуєте курс з ведення груп вконтакте + автоматичне ведення; при автоматичному веденні групи не баняться, тому Ви зможете скласти ноги на стіл і просто спостерігати!
- Ви отримуєте курс по отриманню безкоштовних флешкарт з Китаю;
- Ви отримуєте тематики, яких немає в 90% міст, але вони б були цікаві!
- при автоматичному веденні групи не баняться, тому Ви зможете скласти ноги на стіл і просто спостерігати!