Що нового?

Набір учасників Функціонально аналітична психотерапія: створення терапевтичних відносин (Тетяна Кобзєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 478 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Клінічний Психолог, АСТ і fact терапевт. Член Міжнародної асоціації контекстуально поведінкової науки (ACBS)

ФАП-контекстуально-поведінковий підхід, заснований на клінічному аналізі поведінки (CBA), який фокусується на терапевтичних відносинах як засобі максимальної зміни клієнта.
ФАП задуманий щоб допомогти психологам зробити терапевтичний процес більш інтенсивним, міжособистісним і ефективним для обох, як для терапевта так і для клієнта.

на курсі ви навчитеся:
  • встановлювати відкриті, гнучкі і справжні відносини навіть зі складними клієнтами
  • з відвагою, співчуттям і відкритістю обговорювати те, що відбувається між клієнтом і терапевтом на сесії
  • виявляти неробочі класи поведінки і робити їх фокусом терапевтичної взаємодії тут і зараз.
  • дбайливо і відкрито говорити про свої почуття і страхи в контакті тут і зараз
  • спираючись на власні почуття, знаходити вразливі місця в терапевтичних відносинах і перетворювати їх в сильні ресурси
  • встановлювати справжній зв'язок зі складними клієнтами
  • відкрито говорити з клієнтом про складні аспекти відносин і трансформувати поведінку, що створюють проблеми.
  • відважно і з любов'ю рухатися в поле терапевтичних відносин
питання, на які ви отримаєте відповіді на курсі
  • Як мені встановити зв'язок з клієнтом, який здається далеким або неприємним?
  • Як мені мотивувати клієнта, який бореться з тривогою, йти на значимий ризик?
  • Як мені скорегувати курс, коли терапія застряє?
  • Як мені дати потужний зворотний зв'язок клієнту, якщо я боюся, що він її не почує?
  • Як я можу бути зухвалим, не будучи грубим?
  • Як мені співпрацювати з клієнтом, який говорить без угаву, як ніби мене тут немає?
  • Як мені встановити межі для клієнтів, які знову і знову порушують їх?
  • Як мені подолати свої власні невидимі бар'єри, коли я стикаюся з цими проблемами в терапевтичних відносинах?
терапія як зустріч двох унікальних людей
ФАП-це інтенсивний терапевтичний процес, який поєднує щиру і справжню терапевтичну любов і турботу про клієнта з точним поведінковим аналізом і конкретними практичними техніками для змін.
З точки зору ФАП будь-яка психопатологія має в своїй основі невдачу у відносинах . А це означає, що найефективнішим зціленням буде робота через відносини, справжні, щирі, залучені, де можна відкрито говорити і проживати складний емоційний досвід і змінювати непрацюючу поведінку.

цей курс буде корисний для Вас, якщо ви:
  • помічаєте, що частина клієнтів йдуть з терапії, навіть не попередивши про це
  • відчуваєте складні почуття по відношенню до своїх клієнтів (страх, сором, гнів і т. д.) і не знаєте , що з цим робити
  • стикаєтеся з бар'єрами і застряванням в терапевтичному процесі
  • Часто не справляєтеся з утриманням здорових кордонів в терапії і відчуваєте або непереборну дистанцію, або надмірну близькість з клієнтами
  • відчуваєте, що вам складно зіштовхуватися зі складними клієнтами
  • стикаєтеся з тупиком в побудові терапевтичних відносин
  • помічаєте, що ваші клієнти відчувають себе незрозумілими і це створює непереборну стіну на терапії
  • відчуваєте труднощі при відкритій конфронтації з непрацюючим поведінкою клієнта
  • втрачаєте багато особистої енергії після роботи
  • зустрічаєтеся з невдоволенням ваших клієнтів і відчуваєте себе некомпетентним терапевтом.
https://privatelink.de/?https://psyho-school.ru/fap_course

Угорі