Що нового?

Набір учасників Футболка на мільйон (Олександр Сидоренко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4008 ГРН
Учасників: 0 з 114
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

програма:
  • Модуль №1: створюємо сайт для продажу товарів
  • Модуль №2: пошук принта, що продає
  • Модуль №3: Вибір дропшиппер Постачальника
  • Модуль №4: налаштування реклами в facebook
  • Модуль №5: система прийняття оплати і відправки товару
  • Модуль № 6: Система управління та масштабування вашого Європейського товарного бізнесу.
МОДУЛЬ №1: створюємо САЙТ для продажу товарів
  • У цьому модулі ми з вами створимо Професійний сайт і прикріпимо до нього всі необхідні інструменти для продажу і для залучення Клієнтів, і прийому оплат.
  • Ви отримаєте технологію, завдяки якій створите Професійний сайт для товарного бізнесу за кілька годин.
  • Ви отримаєте бібліотеку з 50 шаблонів інтернет-магазинів, якими користуюся я і мої клієнти, які не вимагають створення сайту з повного нуля, а можна просто скопіювати і отримати гарантований результат
МОДУЛЬ №2: пошук ПРИНТА, що продає
  • У цьому модулі ми з вами виберемо ряд дизайнерських принтів для друку на одязі які мають регулярний попит в США і Європі, і який буде у вас продаватися.
  • отримайте спец.сервіси де зможете знайти найбільш продавані футболки з дизайнерськими принтами в Європі і США, які допоможуть вам швидко стартувати.
  • Ми разом з вами пройдемося по 9 головним критеріям вибору дизайну на мільйон завдяки (математичному розрахунку), що дозволить вам знаходити такі дизайни які будуть приносити неймовірні результати.
  • поділюся своєю методикою як не потрапити під авторське право, і на яких сайтах перевіряти всі принти.
  • Я дам вам перевірену технологію як отримати перших клієнтів без великих витрат на рекламу вже через 24 години
МОДУЛЬ №3: Вибір ДРОПШИППЕР Постачальника​
  • У цьому модулі ми з вами виберемо постачальника за моєю авторською методикою, і завдяки чому у вас будуть хороші умови роботи з постачальником за моделлю дропшиппінг з використанням готових сценаріїв розмови і шаблонів листів англійською мовою.
  • отримайте список перевірених постачальників з якими працюю я і мої клієнти, завдяки чому ви заощадите час на пошук нормальних постачальників і не втратите час, а особливо втрату грошей при роботі з недобросовісними.
  • я вам дам готові сценарії розмови з постачальниками, і шаблони листів англійською мовою, завдяки яким ви завжди зможете отримати для себе найвигідніші умови роботи.
  • поділюся перевіреною інструкцією як працювати з постачальником, навіть якщо у вас зараз немає юр.особа.
МОДУЛЬ №4: налаштування реклами в FACEBOOK​
  • в даному модулі ми разом з вами налаштуємо вашу рекламну кампанію яка дасть вам перші заявки на ваші товари вже через кілька годин.
  • завдяки покроковим урокам процес створення реклами займе у вас не більше 3 годин, навіть якщо ви зовсім новачок і ніколи ще не створювали рекламні компанії.
  • я розкрию вам 10 типових прихованих помилок і способи їх обійти, завдяки чому ви вбережете себе від втрати грошей на рекламному бюджеті.
  • отримайте методику Налаштування ретаргетингу, завдяки якій ви будете повертати пішли з сайту клієнтів, перетворювати їх в лояльних покупців і значно збільшите конверсію в покупку на своєму сайті.
  • у вас будуть покрокові відео інструкції всіх налаштувань і галочок в рекламному кабінеті Фейсбук.
  • Чек-лист в PDF-захист від усіх видів банів аккаунта і покроковий план, що потрібно зробити, якщо таке сталося
  • Ви отримаєте технологію "гіперсегментація", яка дозволяє нам отримувати сотні заявок кожен день, в цьому і криється секрет великих продажів.
  • у вас буде технологія "Портрет клієнта" завдяки якій ви збільшите кількість замовлень кілька разів.
МОДУЛЬ №5: система прийняття оплати і відправки товару​
  • У цьому модулі ми разом з вами налагодимо автоматизовану оплату на сайті, налаштуємо доставку товару по всьому світу по системі дропшиппинга.
  • я покажу вам як працювати з дропшиппер компаніями які плюси і мінуси потрібно знати щоб вибрати відповідну саме вам.
  • отримайте готові сценарії як вести переговори з постачальниками навіть без знання англійської мови
  • отримайте рішення щодо підключення PayPal до Вашого магазину навіть якщо ви Приватна особа. Ви чесно, нормально працюєте, вам не треба ніякі проксі, нічого не потрібно міняти, виїжджати з країни і т. д. цей метод особливо буде важливий і корисний для жителів з України, і Білорусії
  • я навіть скажу більше цей метод ви можете використовувати будучи громадянином РФ, не реєструючи ІП, ТОВ та ін.
  • тому що не дивлячись на всю простоту цієї моделі щоб заробляти $10000 в місяць потрібно реєструвати ІП, ТОВ І це я вважаю правильним.
  • Якщо ви це будете на приватний аккаунт PayPal ви отримаєте блокування рахунку, а так за допомогою мого методу ви можете не робити собі ІП, ТОВ принаймні перший час, а працювати з компанією посередником
  • ви налаштуєте універсальні платіжні системи працюють по всьому світу, завдяки яким зможете приймати платежі від своїх клієнтів, і виводити на свої карти за місцем проживання.
МОДУЛЬ №6: Система управління та масштабування вашого Європейського ТОВАРНОГО бізнесу.​
  • У цьому модулі ми з вами складемо стратегічний план розвитку вашого товарного бізнесу до доходу в $100 000
  • отримайте систему делегування та залучення нових співробітників, завдяки якій ви зможете збільшити свій прибуток в кілька разів
  • нові перспективні джерела трафіку, які дозволять значно масштабувати ваш товарний бізнес по всьому світу
  • система аналітики та управління рекламним бюджетом, завдяки якій ви зможете планувати постійне велич вашого прибутку
  • поділюся простою технікою, як витрачати всього 10 годин на тиждень на управління своїм товарним бізнесом, ця техніка і зараз мені допомагає, Я живу в Європі, а керую бізнесом по всьому світу.

Угорі