трендові пресети від набір G-пресетів 02 для портретної зйомки/весілля 4кол + 1ЧБ (LR)
Ці пресети відмінно працюють на весіллях і для домашньої зйомки.
GP - 01 в приміщенні - дозволяє істотно знизити експозицію, приглушує жовті відтінки, які ви можете отримати від штучного освітлення і кольорових відблисків в кімнаті.
GP - 02 в приміщенні-зберігає основні моменти, приглушує жовті кольори, додає контраст і зберігає насиченість шкіри.
ГП - 03 Муді-мені подобається, наскільки він м'який і тонкий. В основному я використовую це для детальних знімків, а також при різкому штучному або природному освітленні.
Прийом GP - 04-для внутрішніх прийомів, але також хороший, якщо ви хочете підкреслити білий колір.
GP - 05 MOODY B+W - я застосовую цей пресет для зйомки в приміщенні.
В Європі-G-пресети-один з найпопулярніших творців пресетів, це завжди Колектив авторів-фотографів.
плюс мобільна версія пресетів DNG
GP-02 в приміщенні
GP-03 Муді
Прийом GP-04
GP-05 MOODY B+W
instagram:
Посилання
Ці пресети відмінно працюють на весіллях і для домашньої зйомки.
GP - 01 в приміщенні - дозволяє істотно знизити експозицію, приглушує жовті відтінки, які ви можете отримати від штучного освітлення і кольорових відблисків в кімнаті.
GP - 02 в приміщенні-зберігає основні моменти, приглушує жовті кольори, додає контраст і зберігає насиченість шкіри.
ГП - 03 Муді-мені подобається, наскільки він м'який і тонкий. В основному я використовую це для детальних знімків, а також при різкому штучному або природному освітленні.
Прийом GP - 04-для внутрішніх прийомів, але також хороший, якщо ви хочете підкреслити білий колір.
GP - 05 MOODY B+W - я застосовую цей пресет для зйомки в приміщенні.
В Європі-G-пресети-один з найпопулярніших творців пресетів, це завжди Колектив авторів-фотографів.
плюс мобільна версія пресетів DNG
GP-02 в приміщенні
GP-03 Муді
Прийом GP-04
GP-05 MOODY B+W
instagram:
Посилання
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/GPRESETS