Що нового?

Набір учасників Гайд" як жити простіше " (Ксюша Ізмайлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 919 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Лайфхаки і принципи, які полегшать ваше життя, допоможуть поєднувати материнство і роботу, вивільнять в рутині час для нових звершень

у чому особливість гайда?
Це мій перший (і, можливо, єдиний) гайд не про ремонт і дизайн. Я довго відмахувалася від непрофільних тем, але після вебінару про свої життєві принципи і ваших відгуків на нього зрозуміла, що не можна досвід зберігати в нотатках — він може принести користь.

Виявилося, що цей досвід насилу вміщується на 50 сторінках — і це тільки частина того, що я хотіла написати. Я обов'язково доповню гайд новими главами, і всі, хто купив першу версію, традиційно отримають оновлення безкоштовно — потрібно буде просто завантажити його в особистому кабінеті.

І найважливіше-оплачуючи цей гайд, ви купуєте час-найцінніший ресурс. Якби хтось видав мені брошуру хоча б з декількома лайфхаками відразу разом зі свідоцтвом про народження Руса, я б заощадила дуже багато годин, які довелося витратити на проби і помилки. Але ж навіть кілька годин мультизадачної мами перекривають витрати на цей гайд. Та яких там годин-часом навіть десять хвилин можуть коштувати значної суми, якщо ви Бізнес-мама або хочете нею бути.
Про що гайд?
У Гайді Я дам не тільки загальні поради, а й назви конкретних товарів, які допомагають мені полегшити життя. Найжахливіше, що багато речей, якими я активно користуюся і раджу, як виявилося, вже не продаються. Тому в гайде я буду не тільки перераховувати бренди, але і давати алгоритм вибору схожих речей.

глави, які увійшли цю версію гайда:
  • поїздки :у цьому розділі я розповім про те, як зробити дорожню рутину простіше — від вибору валізи до лайфхаків в подорожах з дітьми.
  • побут і материнство: у цьому розділі поділюся лайфхаками, які допомагають управлятися з трьома дітьми (і вони допоможуть вам, навіть якщо у вас дітей менше або зовсім їх немає); розповім про девайсах, які мені допомагають в побуті.
  • Здоров'я і енергія: у цьому розділі відповім на питання про те, як мені вдається залишатися бадьорою в такому режимі, чому я не п'ю каву, навіщо потрібні ранні підйоми, чому я вибрала біг в якості основного спорту.
  • філософія: та сама глава, яка народжує найбільше інсайтів. Розповім про те, як незручні обставини стають проривами, Де купити час на звершення, як обернути ваші мінуси в плюси.
Для кого?
Цей гайд потрібен вам, якщо:
  • ви мама, яка намагається поєднати догляд за дитиною і роботу;
  • ви мама, яка хотіла б поєднувати роботу з материнством, але поки не виходить (все вийде!);
  • у вас поки немає дітей, але ви захоплюєтеся жінками, яким вдається бути мамою і успішним професіоналом;
  • вас цікавить мій досвід у різних сферах життя.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.prostoremont812.ru/simple-living-guide?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=gryaznaya_zona

Угорі