Що нового?

Набір учасників Гайд "Піратка" (Єгор Місто)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 313 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мила і пухнаста кішечка. Ти хочеш, щоб я тебе погладив теплою сильною рукою? Так от не чекай цього.

.........Тут я з тобою церемонитися не має наміру. І мені плювати, що такий тон тебе не приваблює. Мені наплювати, що тобі буде дискомфортно бідоласі. Ти тут для чого? Щоб змінюватися або соплі розмазувати по стінах? Якщо ти хочеш багато чого змінити в житті, то Заткнися і роби те, що я тобі кажу. А раз-говір у нас буде жорстким.

.........Ти можеш бути прекрасною донечкою, хорошою мамою, дружиною і зразковим працівником. Але тут тебе чекає інша розмова. На вельми підвищених тонах, ясно?

.........Мені байдужі твої хороші якості, якщо вони не приносять тобі результат − вони лайно. Напиши це кульковою ручкою у себе на руці.

.........Або як всі ці йолопи, начиталися психологічної водички-напиши список своїх хороших якостей. Помолися на них і знову.

.........І знову. І знову-ні хера у тебе не зміниться. Можеш хоч цілий том накатати.

.........І тобі це ніяк не допоможе. Коли Всесвіт дякуєш - їй похуй.

.........Тому що твоя хороша частина нахер нікому не цікава. І мені в першу чергу. Хорошу дівчинку легко образити і розмазати по стінці. Хорошу дівчинку можна вивести з себе, клацнувши пальцями. Її установки де-гавкають її слабачкою. Але чомусь всі забули, що слабак і хороший − це синоніми.

.........Хорошу дівчинку не люблять. Ось прям глибоко, щоб всі думки були тільки про тебе. Тому будемо змінюватися. І повір, тобі буде не так просто. Іди спробуй погану дівчинку розмаж. І сама стікати по стіні будеш.

.........Твій ледачий мозок буде чинити опір моїй методиці. Тому що Піратка для де-вочек з характером. А розмазня відкладе на потім. Розмазня просто читає. Розмазня ні чорта не робить. Її доля підглядати за життям в щілинку прочинених дверей. Або робить аби як. Поставити галочку аби як-це про тебе?

Подивися на своє життя і ти зрозумієш про що я.

https://privatelink.de/?https://www.gordoskolki.ru/piratka_gaid

Угорі