Що нового?

Набір учасників Гаражні інвестиції 4.0 (Наталія Ардонська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Завдяки авторській технології покупки-продажу гаражів, ви почнете заробляти + 60 000 рублів на місяць гарантовано!
  1. найголовніше, що у нас буде — це моя система, за яку я стою горою, і яку видам вам детально, кожен шматочок і кожен гвинтик. Без утайки. Я впевнена в цій системі на стільки, що навіть даю гарантію на те, що у вас вийде або я поверну гроші. Але ви повинні виконати всі завдання. Це буде перевірятися.
  2. підтримуюче середовище. Страшно починати одній (одному). А що якщо є спільнота людей, з якими ви завжди можете порадитися, попросити допомоги і просто поговорити у справі. Оточення сильно впливає на ваш результат, і воно у вас буде — це наш закритий чат.
  3. моя особиста підтримка. Я не залишаю вас один на один з проблемою. Мою підтримку Ви отримуєте і після тренінгу. До 3-4 тижнів будуть ще ефіри і активний закритий чат.
  4. буду вас мотивувати, тому що знаю, як складно почати. Але я пройшла цей шлях і хочу, щоб і у вас все вийшло. Тому я допоможу і морально впоратися з різними тарганами, які, можливо, з'являться у вас в ході роботи.
БЛОК №1:
Точка А: не розумію нічого!
  • Спробували подивитися на ринок гаражів у своєму місті і нічого не зрозуміли? У паніці? Величезний розкид цін і незрозуміло як і що від чого залежить?
  • Я поділюся, як мені вдається вибудувати цей різношерстий потік в струнку систему. Всього лише трохи геомаркетингу і систематизація в матриці. І ви розберетеся і побачите всі закономірності.
А крім того в цьому блоці ви:
  • Перестанете бояться цієї теми і зрозумієте, як вона буде приносити вам гроші.
  • Розберетеся з кашею в голові і вибудуєте чітку систему, з моєю допомогою.
У підсумку:
Почнете бачити "золоті" пропозиції і відмітати "порожні" і не прибуткові об'єкти - не виїжджаючи на адресу.

БЛОК № 2:
А раптом знесуть гараж.
Страшно купити гараж, який знесуть? Як уникнути такого жаху? Чи можливо?
  • Розповім вам про стратегії, які допоможуть знизити ризик до нуля.
  • Дам чек-листи: з ким говорити (а з ким не говорити і не вірити жодному слову).
  • Дам і скрипти: як говорити, щоб отримати потрібну інформацію. На підставі її ви без зусиль приймете вірне рішення і не станете жертвою знесення.
У підсумку:
Ви ніколи не потрапите на гроші, купивши гараж, який знесуть через тиждень. Ваш спокій і солодкий сон тут забезпечений.

БЛОК № 3:
Як не втратити гроші і від чого йде прибуток
І взагалі, як і чому можна продати гараж на 30% дорожче за такий короткий термін?
  • Я відкрию вам страшну таємницю!!! Тсссс!!! Треба просто купити гараж на 35-40% дешевше ринку. Как?
  • На це "заточена" вся моя система. Ви отримаєте її у вигляді зрозумілої покрокової інструкції. Вдалося мені, Моїм учням, вийде і у вас!
  • Розповім про свою авторську дохідну систему, яку неодноразово застосовувала протягом двох років і стабільно отримувала - 30% на місяць на вкладені кошти. Ви дізнаєтеся кожну деталь цієї системи і як повторювати її на постійній основі.
У підсумку:
Цей блок раз і назавжди закриє ваші переживання з приводу втрати своїх інвестицій. А на руках вже зрозумілий алгоритм та інструкції.

БЛОК № 4:
Точка Б: нова справа, великі гроші без нервів.
Боїтеся що будете нервувати, не розберетеся і що-небудь зробите неправильно і все піде шкереберть?
  • У моїй системі всі інструкції докладні, чіткі і покрокові.
  • Ви отримуєте не теорію, а суху вичавку практики, як я регулярно купую і продаю Гаражі - і заробляю з цього від 30% на місяць.
  • Якщо хочете бути впевненим, що все робите як треба, щоб підтримали і направили, вам потрібен пакет 2 зі зворотним зв'язком.
  • Ви отримаєте від мене щотижневу зворотний зв'язок з усіх питань а також зворотний зв'язок в чаті.
У підсумку:
Ви розумієте як працювати з грошима, куди їх інвестувати далі, скільки відкладати, щоб був постійний ріст - кожен місяць. Плюс моя підтримка зробить вас пропаленим інвестором, навіть якщо ви тільки почали.

БЛОК № 5:
Робота з відповідальними паперами.
Документи, оформлення...це ж жах завжди, я чув (а), що більше половини угод з нерухомістю мають проблеми документами, раптом щось не так з продаваним гаражем і його продає який-небудь шахрай і я все втрачу?
  • У моїй програмі є чек-листи і є перелік того, що потрібно зробити, щоб уникнути подібних неприємностей. Я сама практик і знаю процеси досконально.
  • Я не просто покажу які документи є, Я дам вам покроковий план - як з ними працювати і відстежувати, щоб нічого не забути.
  • Ви отримаєте мою технологію менеджменту документів, щоб у повсякденному побутовому житті не втратити щось важливе. У вас все буде по поличках, як в аптеці.
У підсумку:
Документами вас вже не налякати, ви чітко знаєте: що, куди і скільки. Немає хаосу в голові, є тільки перевірена система, яка відпрацьована роками.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@natalya_ardonskaya-garagnie-invest

Угорі