Друзі, на сайті garbuzova.pro я кинула продавати методичок"холестерин".
Я рекомендую позначитися не тільки пачентам, які страждають дисліпідемією, гіпергомоцистеїнемією і атеросклерозом. Не тільки тим, в кого в анамнезі або в близьких родичів були інфаркти, інсульти, тромбози. Немає тільки чоловікам 30+, esli в вас вже еректильна дисфункція або 40-45+, esli в вас в анамнезі вже були інфаркти або інсульти...
Методичне корисне всім.
У структурі загальної смиренності-серцево-судинна патологія не тільки лідирує, але і постійно демонструвала статистичний вроджений.
Думай в цифрах: скажи, що житель Росії помре або залишиться інвалідом в результаті серцево-судинної патології!
Як неодноразово я повторювала і доводжу свій pacientam до очних прийомів – бережіть судинні змолоди. Адже саме стани внутрішньої видилки судин (ендотелію) вляет не тільки на тривалість життя, але і на ее якість.
Величезна кількість молодних і працездатних людей вже після 30-40 років стикаються з провліннями ендотеліальної дисфункції і атеросклерозу, що супроводжується головного болю, зниженої концентрації, порушеною і запам'ятовується, а також з незворотними когнітивними функціями.
Позаотеліальна дисфункція вляет на статеву функцію чоловіка, приведена з еректильною дисфункцією в молодих і отних здорових чоловіків.
До акушер-акушер-акушер-акушер-акушер (видихаючи, докоряючи вагітність).
І ні у кого не вдавалося вдаватися у напрямку від тромбозів, інфарктів або інсультів молодих 50летних чоловіків.
Дивитися важливий якомога з більш молодого рости знати свої генетичні особливості (дисліпідемія, тенденція до підвищення гомоцистеїну); проводити цілодобовий моніторинг і профілактику ендотеліальної дисфункції і атеросклерозу сосудова; субдержівать функціональність свого ендотелію.
Той момент, коли ви приносите дохід до чаклуна і отримуєте свою пачку статинів від атеросклерозу - це не маніфестація болюча. Це початок було закладено 10-20 роками рані. Це змова.
Я закликаю вас захищати один з найважливіших факторів здоров'я і молодості - ваші судини.
- Опис
- Ендотелі
- Причини позателевої дисфункції
- Діагностика дисліпідемії
- Профілактика та лікування ендотеліальної дисфункції та атеросклерозу
- Схеми
Автор: Гала Гарбуза
https://privatelink.de/?https://garbuzova.pro/rec