Що нового?

Придбаний Гардероб з 22 станів на всі випадки життя (Марія Піро)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Маргот Маргот
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
якщо розклад Таро дає опис ситуації, подій і станів людини, то в практикумі ми будемо робити навпаки. Під своє завдання вибирати старші Аркан для отримання потрібного стан і як наслідок - бажаного результату.
Я прослухала багато красивих, мелодійних медитацій на аркани Таро. Але результату, крім приємно проведеного часу у мене не було. Тому я зібрала інформацію, пропрацювала техніку-як включитися (синхронізуватися) зі Старшими Арканами, щоб отримати потрібний стан, виходячи з поставленого завдання
Для кого Практикум "Гардероб з 22 станів на всі випадки життя"
✔ Для тих, хто знайомий з Таро/має уявлення і хоче розширити свою практику не в предсказательном ключі, а в практичному застосуванні. Відчути старші аркани, краще зрозуміти стану, яку енергетику транслюють. Отримати і застосовувати техніку проживання Старших Арканов
✔ Практикуючі Тарологи, і суміжні професії (астрологи, рунологи, психологи і т.д). Розширити свій асортимент послуг, що надаються для своїх клієнтів
↪ В яких ситуаціях допоможе застосування техніки проживання Старших Арканов, наприклад:
✅ На роботі ви відчуваєте себе не "в своїй тарілці", вам делегують не ваші посадові обов'язки, а ви не можете відмовити.
✅ Вас підвищили в кар'єрі, але є сумніви в своїй компетенції, складності у взаєминах з колегами. Ви хочете відчувати себе авторитетом, професіоналом, лідером, якого сприймають серйозно.
✅ В особистих відносинах ви не впевнені в собі, сумніви в своїй сексуальності.
✅ Ви ставите питанням свого призначення, хочете знайти свій шлях.
✅ Є цілі/бажання, але лінь, інертність заважає здійсненню бажаного.
✅ Ви розумієте, що в оточенні багато людей, які тягнуть вас назад. Але сил припинити спілкування у вас немає (через скромність, наприклад)
✅ У вас важлива зустріч/Співбесіда - вам необхідно відчувати себе експертом, впевненим у собі
✅ Ви хочете привести себе в відмінну фізичну форму, але є проблема переїдання, непомірності в їжі
✅ Є бажання розвинути свою інтуїцію, відчувати як правильно чинити в ситуаціях, покладаючись на свої відчуття
✅ Забудькуватість і неуважність. Ви не утримуєте інформацію, вона пролітає повз голову. Вам потрібна тренування пам'яті, або активувати свою пам'ять, щоб згадати важливе з минулого
І це лише малий список ситуацій, в яких дуже стане в нагоді техніка синхронізації з арканом Таро
Що буде на практикумі "одягаємо карту Таро на себе"
Вебінар "Гардероб з 22 станів на всі випадки життя"
На вебінарі я розповім про техніки входження і проживання в Старших Арканах. Ми розглянемо 22 аркана з точки зору станів. Особливу увагу я приділю плюсів і побічних ефектів від того чи іншого аркана. А то раптом, ви виберете Вежу , а в дні проживання вежі у вас важлива зустріч, на якій вас цілком може наздогнати діарея в розплох ( тема очищення від непотрібно може проявиться і в прямому адже аспекті).
https://privatelink.de/?http://mariapiro.ru/ispolnenie-zhelanij-cherez-meditacii-so-starshimi-arkanami/

Угорі