Що нового?

Набір учасників Гармонія матерії і духу (Римма Карамова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Кожен раз, опиняючись в стані, коли все набридло, коли не знаємо, чого ми хочемо, нам погано десь всередині, все йде не так і не туди, психологія і самокопання роблять тільки гірше, ми обіцяємо собі почати жити по-новому.

По-старому вже не можемо, а як по-іншому ми не знаємо.

У схуднення, в спорт, в дієти, в бізнес, в диво, в церкву, в Жіночі енергії, в заробітки на дивані ми вже сходили. В силу предків, в магію багатого планування, в ефект позитивного мислення, в хрест животворящий і червоні нитки ми вже вірили.

Однак все одно залазимо з головою в мережу і шукаємо ще і ще більш достовірну, більш робочу, більш ефективну і навіть більш милостиву інформацію на тему "Як полюбити себе"

Злазь, приїхали. Кінцевий. Розслабитися. Будемо чистити твій розум від нестримного щастя і нескінченного багатства. Как? Їм же і будемо. Розум. Його наявність обов'язково. А у тих хто шукає, він точно є.

програма курсу

• образи
Чому мені так боляче? Навіщо люди так зі мною чинять? Що я втрачаю?
  • почуття провини
чому я такий? Як виправити помилки минулого?

• борги
кредити. Розстрочка. Іпотека. Батьківський і подружній борги.

• Страхи
Страх смерті. Страх втрати близьких. Страх старості. Страх бідності. Страх хвороби.

• Віра. Надія. Любов
що це за почуття? Чи можна навчитися вірити? Що таке любов? На що ми сподіваємося?

• Хто я?
Навіщо я? Чому я нічого не хочу? У чому моє призначення?

• зайва вага
як схуднути? Як схуднути швидко? Чому в твоєму блозі люди худнуть? Чому дієти не працюють?

• відносини
чому у мене не виходять гармонійні відносини. Як вийти з абьюзивних відносин? Як пережити розлучення або на нього зважитися?

• гроші
чому в одних людей вони є, а в інших немає? Як перестати рахувати гроші? Як навчитися правильно ставитися до грошей? Де з взяти? Гроші-це енергія? Як її знайти?

• енергія
що це? Чому її немає? Куди приводять мрії?

• людина 5D
що це таке? Навіщо мені потрібно про це знати? Що це змінить в моєму житті?

• ілюзії. Реальність
як відрізнити?

https://privatelink.de/?https://karamova.ru/club/kurs-garmoniya-2/

Угорі