Що нового?

Придбаний Гармонійна Вагітність (Перукуа)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Якщо ти зараз вагітна...

Я знаю, наскільки непростим буває шлях вагітної жінки в сучасному світі. Моя вагітність і пологи стали великим випробуванням для мене і, одночасно, величезною ініціацією і пробудженням ще більш глибоких шарів моєї внутрішньої жінки.
На мій погляд, вагітність і пологи — це головна ініціація, яку проживає жінка в своєму житті.

Я особисто супроводжувала вагітність багатьох жінок і брала участь у достатній кількості пологів, щоб мій досвід вийшов за рамки особистого. Тисячі жінок народжували під мою музику та саундтреки. І кілька тисяч жінок успішно народили здорових дітей вдома після проходження моїх семінарів та реколекцій.

Мене вже давно просили зняти відео-курс для вагітних жінок, щоб я поділилася мудрістю, яка у мене є, щодо вагітності та пологів. У новому курсі зібрано значний обсяг інформації, корисних порад та інсайтів для тебе і твого чоловіка.

Якщо ви вагітні, тепер у вас є один із елементів підтримки, який вам так потрібен. Красивого проходження такого важливого етапу вашого життя!

вагітність і наступні пологи – найголовніша ініціація в житті кожної жінки!
Але чи так зазвичай проходить цей найважливіший етап?

Зазвичай, вагітність і підготовка до пологів – це етап хаотичної суміші захоплення, страху, сумнівів, емоційного передозу, токсикозу, втрати сну, надії, фантазій.

Більш того, замість того, щоб вчасно зупинитися, багато жінок тягнуть до останнього в спробі зійти "з корабля" роботи і непомірної активності відразу "на бал", в пологову кімнату. І за такий підхід доводиться платити високу ціну.

у цьому курсі ми розберемо основні підходи до пологів, опрацюємо найважливіші теми, ілюзії і помилки.
  1. Що вибрати: пологи вдома або в пологовому будинку
  2. У чому роль чоловіка під час вагітності та при пологах
  3. з якими основними ілюзіями і помилками стикаються жінки під час вагітності
  4. Як прожити вагітність гармонійно, уникнувши емоційних американських гірок
  5. Чи можливі "оргазмічні пологи", і, якщо так, як підвищити їх ймовірність
  6. Як підтримати своє здоров'я під час вагітності
  7. як під час вагітності вивести відносини з чоловіком на більш глибокий рівень взаєморозуміння, прийняття один одного і підготовці до появи малюка в сім'ї
  8. а також: кращі індивідуальні та парні вправи і медитації для гармонійної вагітності і наступних пологів

Ми разом підготуємося до того, щоб пройти весь шлях вагітності до пологів в усвідомленій гармонії, любові, балансі.

Я поведу тебе до того джерела сили і мудрості всередині тебе, яка буде так потрібна під час пологів. І, звичайно, ми розберемо таку опцію як природні пологи. Для яких природа таким наділила тебе таким дивовижним тілом.

Ми обов'язково приділимо час ролі чоловіка в цьому процесі. І визначимо його роль під час пологів, дамо йому їжу для роздумів і час на підготовку.

цей курс обов'язковий для проходження кожній жінці, хто хоче щоб її вагітність і пологи стали унікальним досвідом ініціації в абсолютно новій якості і стані.
Щоб, крім народження дитини, і сама ти прожила народження. Народження себе в материнство, в нову якість відносин зі своїм партнером і зовсім навколишнім світом.

https://privatelink.de/?https://www.peruquois.com/ru/cart/

Угорі